Работен стол 1290 L MEK

ПЦД 189.00лв


Работен стол 1290 L MEK

ПЦД 189.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 1290-L-MEK


Изпрати запитване
 • работен стол с дървени седалка и облегалка
 • МЕК – механизъм за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката
 • газов механизъм за регулиране височината на седалката
 • опция за подлакътници (не важи за вариант L)
 • опция за тапи за статичност или силиконови колелца
 • опция за удължител с ринг - Еxtend Ring
 • пластмасова или хромирана кръстачка
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Работният стол 1290 MEK е уникално творение, което ще ви дари с дълъг експлоатационен период. За нас от Антарес България е изключително важно да ви съобщим, че този модел е с 36 месеца гаранционен период – нещо, което много малко фирми успяват да ви гарантират. Страхотно е, нали? Несравнимо е усещането, когато инвестирате не само в модерен и стилен дизайн, но и в качество, което няма цена. Бъдете с няколко стъпала над колегите си в офиса и им покажете от какво се нуждае всеки един човек, прекарващ дълги часове в седнало положение.

Работен стол 1290 MEK – качество за малко пари

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да предоставяме възможност на всеки един от вас да се възползва от комфорта и удобството, с които разполага стола, без да се налага да променяте банковата си сметка. Работният стол се изработва с PU - полиуретанови или L -дървени седалка и облегалка. Каквото и да изберете, то автоматично игнорирате гръбначни изкривявания или друг вид неразположения.

МЕК механизмът се използва за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката. Можете да си служите с него по всяко едно време. Ако се нуждаете от регулиране височината на седалката, то бихте могли да използвате газовия механизъм. Опцията за подлакътници предоставя възможност ръцете ви да се чувстват комфортно и удобно, без да се получават мускулни схващания или друг вид неразположение.

Силиконовите колелца са прекрасен начин да съхраните пода си непокътнат. Кажете “СТОП“ на грозните следи, които столовете оставят след себе си, особено онези от тях, които използвате ежедневно. На вас се предоставя опция за удължаване с ринг - Еxtend Ring. Пластмасовата или хромирана кръстачка успяват да почертаят стила и класата на работното решение 1290 MEK. Максималното натоварване на работния стол 1290 MEK е 120 кг.

Antares
Височина 85-102.5 см
Ширина 46.5 см
Дълбочина на седалката 43 см
Височина на седалката 42.5-55 см
Тегло 9.8 кг
Вид опаковка Кашон
Обем 0.108 м3
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално тегло на потребител 120 кг
Гаранция 36 месеца
Облегалка за глава Не

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива