Работен стол VERTIKA PDH

БЦД 648.00лв


Работен стол VERTIKA PDH

БЦД 648.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 8150-VERTIKA-PDH


Изпрати запитване
 • работен стол с модерен дизайн
 • средно висока ергономична облегалка с опора за глава PDH
 • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
 • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
 • алуминиева кръстачка с колелца с диаметър 65 мм за всички видове настилки
 • 3D регулируеми подлакътници
 • максимално натоварване до 160 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 60 месеца

 

 • oпция за друг вид дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5 - 1 гласа

​Работният стол 8150 VERTIKA PDH е уникално съчетание между класа, стил, комфорт и удобство. Тази мебел е в състояние да задоволи най-капризните вкусове и предпочитания на потребителите. Дизайнът е едно от предимствата, които не бихте могли да пренебрегнете с лека ръка. Изтънчен и модерен, той би се вписал перфектно в съвременните офис интериори.

Работен стол 8150 VERTIKA PDH и неговите основни характеристики

Всяка една мебел, която ние ви предлагаме, е увенчана с дълъг експлоатационен живот. Именно това наше качество да ви предлагаме единствено най-доброто, появявало се някога на пазара, ни превръща в лидери. Имате нужда от стол, доставящ ви комфорт и ненадминато удобство? Ние отново сме тези, които ще се погрижат за вашето здраве.

За нас, преди всичко е важно човек да се чувства като у дома си, работейки динамично и усърдно зад бюрото в офиса дълги часове. Работният стол е като ежедневните обувки. Както пробваме обувките, преди да заплатим стойността им, така е необходимо да тестваме стола, преди да го заплатим. Това уникално бижу, което ви предлагаме притежава висока ергономична облегалка, която не би дала предпоставка за схващане във шията или главата.

Сложете край на мускулните схващания и болки. Столът притежава функция за настройване, според тежестта на потребителя. Бихте могли сами да посочите дамаската, с която желаете да ви бъде изпълнена и изработена поръчката. Изберете сред: вълна, естествена кожа или изкуствена кожа. Бъдете наясно, че кожата, сама по себе си, е издръжлива и лесна за поддръжка. Дори и изборът ви да е насочен към еко кожа, то с правилна поддръжка ще се наслаждавате на закупената мебел дълги години след това.

Алуминиевата кръстачка с колелца, с диаметър 65 мм за всички видове настилки е перфектно допълнение към брилянтно изглеждащия стол, от който не можем да откъснем поглед. Подлакътниците освен че са 3D, те са и регулируеми. Това единствено би могло да ви създаде допълнително удобство. Максималното натоварване на работния стол 8150 VERTIKA PDH е до 160 кг.

Antares
Обща височина 125-135 см
Обща ширина 50-64 см
Височина на седалката 43-54 см
Дълбочина на седалката 49 см
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 160 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 18 кг
Гаранция 60 месеца
Обем 0.199 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива