Работен стол VERTIKA

840.00лв


Работен стол VERTIKA

840.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 8100-VERTIKA


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
 • работен стол с модерен дизайн
 • висока ергономична облегалка
 • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
 • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
 • алуминиева кръстачка с колелца с диаметър 65 мм за всички видове настилки
 • 3D регулируеми подлакътници
 • максимално натоварване до 160 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 60 месеца

 

 • oпция за друг вид дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.50 - 4 гласа

​Работният стол 8100 VERTIKA ще ви осигури нужните сигурност, комфорт и удобство на работното място. Забравете за мускулните схващания, болките в гърба, раменната част, пията и прешлените. Столът, който ние от Антарес България ви предлагаме, е изработен така, че да надминава и най-смелите ви очаквания за удобство на работното място. Можете да седите в него часове наред, без да се тревожите, че след дългия ден зад бюрото ще изпитвате познатите ви болка, отмалялост и напрегнатост.

Какви са основните характеристики на работния стол 8100 VERTIKA?

Най-забележим на пръв поглед, е модерният дизайн на работния стол. Той несъмнено ще допълни по претенциозен и съвършен начин вашия офис интериор. Ергономичността на тази мебел е нещо, което не бива да пренебрегвате с лека ръка. Благодарение на нея, то вие чувствате гърба и кръста си отпочинали. Височината на облегалката допълнително спомага за правилно заемане на поза на седене. Страхотно е, нали?

SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, ви дава възможност непрекъснато да променяте ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя. Тапицировката на стола може да бъде извършена от няколко основни материала: вълна, естествена кожа или еко кожа. Независимо кой от тях ще предпочетете, то бъдете сигурни, че ще се наслаждавате дълги години на покупката си, без да се налага скорошна смяна.

Разполагаме с множество цветове, сред които можете да изберете вашия любим. Водейки се от цялостното офис обзавеждане бихте могли да създадете приятна обстановка там където творите. Работният стол разполага с алуминиева кръстачка с колелца, с диаметър 65 мм за всички видове настилки. 3 – D регулируемите подлакътници са възможност да се чувствате добре, седейки в удобната мебел. Максималното натоварване на стола е до 160 кг.

Работният стол 8100 VERTIKA гарантира за своето качество на европейско ниво. Покупката му ще увеличи осезаемо продуктивността и ще засили концентрацията ви на работното място.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 160 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 120-130 см
Обща ширина 50-64 см
Височина на седалката 43-54 см
Дълбочина на седалката 49 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 17.7 кг
Обем 0.199 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива