Посетителски стол TAURUS LAYER

БЦД 70.00лв 53.00лв


Посетителски стол TAURUS LAYER

Най-добра цена за налични количества 53.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - TAURUS-LAYER PN

%
%

Изпрати запитване
  • ​посетителски стол с черна рамка
  • овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм
  • протектори на краката за защита на всички видове настилки
  • седалка и облегалка от перфорирана пластмаса с възможност за изобр от шест цвята
  • опция за подлакътници и масичка
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 4.46 - 28 гласа

​Посетителският стол TAURUS LAYER е семпло, класическо и на добра цена решение, което ще ви помогне да предоставите удобство както на себе си, така  и на хората, които посещават вашата закусвалня, учебен център, зала за релаксация, офис или друг тип помещение. За нас е от изключителна важност клиентите ни да се чувстват удовлетворени от инвестицията, която следва да направят. Столът се предлага на достъпна за всички потребители цена, която по никакъв начин не би наложила значителни промени върху бюджета, с който разполагате.

Посетителски стол TAURUS LAYER – разумно решение за всяко едно помещение

Посетителският стол се предлага с черна, сива или хромирана стоманена рамка. Какъвто и да бъде вашият избор, то ние ви уверяваме, че той ще е правилният. Можете да изберете вариант, който най-добре се съчетава с останалата част от интериорното обзавеждане или да заложите на нещо съвсем различно.

Овалният профил 15x30 мм е с дебелина 1.2 мм. Столът разполага с протектори на краката, служещи за защита на всички видове настилки. По този начин игнорирате вероятността от появата на грозни следи, нанесени с времето. Седалката и облегалката, от своя страна, се предлагат в шест основни цвята. Те се изработват от перфорирана пластмаса. Един издръжлив и устойчив материал, доказал се във времето.

Столът разполага с възможност за стифиране. Това е удобство за не малка част от потребителите, на които им се налага непрестанно да извършват размествания и да освобождават пространството. Опцията за подлакътници и масичка ще ви доставят нужните комфорт и удобство на вас и една от най-важните части от тялото ви – ръцете.

Максималното натоварване на TAURUS LAYER е до 120 кг. С покупката му получавате гаранция от 36 месеца – достатъчно дълъг период сами да се уверите в качеството, за което ви разказваме. Посетителският стол TAURUS LAYER притежава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Antares
Обща височина 73 см
Обща ширина 47.5-53.5 см
Височина на седалката 45.5 см
Дълбочина на седалката 43 см
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 4.3 кг
Гаранция 36 месеца
Обем 0.23 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива