Посетителска пейка TAURUS P

БЦД 395.00лв


Посетителска пейка TAURUS P

БЦД 395.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - BENCH-TAURUS-P


Изпрати запитване
  • посетителска пейка с черна или сива рамка
  • седалки и облегалки изработени от перфорирана пластмаса с възможност за изобр от шест цвята
  • варианти с две, три, четири или пет места
  • максимално натоварване до 120 кг на едно място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 4.67 - 3 гласа

​Пейка TAURUS е мебел, която си заслужава да притежавате. Имате възможност да прибавите едно функционално и модерно допълнение към всяко интериорно или екстериорно обзавеждане, без да се налага да инвестирате огромна сума пари в това. Ние от Антарес България се грижим за вас, като ви предлагаме висококачествени продукти, чиито експлоатационен живот несъмнено ще оправдае и най-смелите ви очаквания за издръжливост и устойчивост.

Посетителската пейка се изработва в черна или сива рамка, умело подчертаваща изчистената визия и класически дизайн. TAURUS се предлага в няколко основни варианта: вариант с тапицирани седалка и облегалка в дамаска или еко кожа в цвят по избор; вариант с пластмасови седалка и облегалка; вариант със седалка и облегалка изработени от слоеста дървесина, цвят бук; варианти с две, три, четири или пет места. Изберете модела, от който се нуждаете, за да създадете максимално удобство и комфорт както на вас, така и на хората, които ви заобикалят.

Максималното натоварване на пейката е до 100 кг. Ние ви съветваме да не експериментирате с тежестта, тъй като съществува опасност от това да навредите на целостта на модерното и съвременно решение. С покупката на пейката получавате гаранция от цели 36 месеца – достатъчно дълъг период сами да се уверите в качеството на материалите, използвани за направата на TAURUS. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Antares
Обща височина 83.5 см
Обща ширина 104-260 см
Височина на седалката 46.5 см
Дълбочина на седалката 42.5 см
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално натоварване 100 кг
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 17.8 кг
Гаранция 36 месеца
Обем 0.46 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива