Конферентен стол SHINY

884.00лв


Конферентен стол SHINY

884.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 7650-SHINY


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • конферентен стол с ниска облегалка
  • изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • статична кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца 

 

  • опция за изработка с вълна, изкуствена или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.00 - 2 гласа

​Конферентният стол 7650 SHINY е едно о нашите бижута, които има за цел да се погрижи както за вашето оптимално удобство и комфорт, така и за здравето ви. Запомнете, че мебелите, в които прекарваме огромна част от деня си, са предпоставка за гръбначни изкривявания или други травми, които бихме могли а лекуваме в бъдеще, ако не подходим разумно и трезво при избора си за конферентен стол.

Ние от Антарес България съумяхме да изработим един продукт, успял да съчетае в себе си високо качество, модерен дизайн и ненадминато удобство. Страхотно е, нали. Освен това не се налага да променяте цялостно банковите си сметки, за да се превърнете в притежател на тази мебел. Столът се изработва от инжектирана полиуретанова пяна, която ще достави нужната доза комфорт на тялото ви, така че да не се получават изкривявания и да не чувствате болки и напрежение след няколко часа, прекарани в стола.

Ние работим с висок и доказал се клас материали, които са в готовност да оправдаят ори най-смелите ви очаквания. Това е сред основните причини да притежаваме дълги години самочувствие на лидери сред производителите на мебели. 7650 SHINY се тапицира в няколко вида материали: вълна, естествена или изкуствена кожа. Ваше е задължението да ни посочите начина, по който желаете да тапицираме тази вещ. Ако прилагате постоянна поддръжка, то ние ви гарантираме, че еко кожата по нищо не би отстъпила на естествената кожа.

Колелцата на стола са подходящи за всички видове настилки. Това, само по себе си, означава, че няма да се превърнете в наблюдател на онези грозни и перманентни следи, които голяма част от мебелите оставят върху пода. Кръстачката и подлакътниците се изработват от полиран алуминий, който несъмнено ще прикове всички погледи право към себе си. Този материал успява да подчертае луксозния дизайн на стола безкомпромисно и да го превърне сред желаните и предпочитани мебели от потребителите.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 99 см
Обща ширина 55-64 см
Височина на седалката 50 см
Дълбочина на седалката 46 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива