Фотьойл SOPRANO 100

ПЦД 915.00лв


Фотьойл SOPRANO 100

ПЦД 915.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - SOPRANO-100


Изпрати запитване
  • фотьойл, подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • здрава дървена конструкция
  • изработен от висококачествена полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

 


Оценка : 5 - 1 гласа

​Фотьойл SOPRANO 100 е модерен, стилен, удобен и комфортен. Той е в състояние да превърне всяко едно помещение в запомнящо се и всичко това на комфорта, който ви доставя, докато сте седнали в тази мека мебел, и дизайнът, готов да впечатли дори най-големите естети сред вас. Ние от Антарес България сме в състояние да ви предложим вещ, която да ви обгърне така, че да чувствате мекота, топлина и удобство през цялото време, без да инвестирате крупна сума пари в покупката й. Бъдете разумни и се доверете на признатото кичесто, достигащо до вас посредством Антарес България. Ние знаем кое е най-доброто за клиентите ни и всячески успяваме да ви го предложим.

Тази мебел е крайно подходяща както за зони за релаксация, така и за жилищни сгради или търговски площи. Поставена у дома, тя би вършила страхотна работа както на вас, така и на цялото ви семейство. Полегнали в нея, бихте  могли да се наслаждавате на приятно четиво или ароматна чаша кафе или чай. Поглезете всичките си сетива по един напълно обикновен и достъпен за всички ви начин.

Здравата дървена конструкция позволява да чувствате сигурността, която ние ви гарантираме. Високият клас материали, участващи в направата на тази мебел спомагат за това да ви осигуряваме 36 месеца гаранционен период, от който бихте могли да се възползвате по всяко едно време, ако има основателна причина за това. Фотьойлът се изработва от висококачествена полиуретанова пяна, създаваща максимално удобство за телата ви, без да създава предпоставка за гръбначни изкривявания или друг вид травми.

Тази мебел се предлага се предлага в няколко различни тапицировки: дамаска, еко кожа, вълна или естествена кожа. Изберете материал и ни посочете час, а всичко останало оставете в наши ръце. В рамките на 25 – работни дни ще финализираме поръчката ви. С покупката на фотьойл SOPRANO 100 получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Antares
Обща височина 76.5 см
Обща ширина 81 см
Височина на седалката 41 см
Дълбочина на седалката 53.5 см
Максимално тегло на потребител 120 кг
Вид опаковка Кашон
Обем 0.52 м3
Тегло бруто/нето 34 кг
Гаранция 36 месеца

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива