Триместен диван SOPRANO 103

1,725.00лв


Триместен диван SOPRANO 103

1,725.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - SOPRANO-103


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
  • триместен тапициран диван подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • здрава дървена конструкция
  • изработен от висококачествена полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг. за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Триместният диван SOPRANO 103 е една от перлите в короната на висококачествените мебели, които достигат до вас, благодарение на Антарес България. Ние съумяваме да работим единствено с висок клас материали, които с годините успяха да ни превърнат в лидери на пазара. За нас най-важното е да задоволяваме вкусовете и предпочитанията на клиентите си и най-учудващото е, че безпроблемно се справяме с това. Дори нещо повече, често очакванията ви биват многократно надхвърляни, а инвестициите отблагодарили ви се скоро след извършената покупка.

Триместният тапициран диван е подходящ за зони за релаксация, търговски или жилищни площи. Той би превърнал всяко едно помещение в луксозно и стилно. Погледите на всеки един се приковават право към него, а останалата част от интериора остава стопроцентово в сянка. Страхотно е, нали? Диванът се изработва от висококачествена полиуретанова пяна, която е в готовност да осигури пълноценно удобство и комфорт, както на вас и семействата ви, така и на всеки един, докоснал се до функционалността на висококачествената мебел.

Едно от предимствата, които предлагаме на нашите клиенти, се състои в правото им на избор по отношение на това в какъв материал да тапицираме поръчката ви. Можете да избирате сред естествена кожа, еко кожа, вълна или дамаска. Какъвто и материал да изберете, то ние ви гарантираме, че ще останете доволни от взетото решение. Цветовете са крайно разнообразни. Можете да избирате сред коктейл от нюанси, като се ръководите от цветовата гама на останалите мебели в помещението.

Максималното натоварване на триместния диван SOPRANO 103 е до 120 кг за място. С покупката му вие се превръщате в притежател на европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Основни
Максимално натоварване 360 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 77 см
Обща ширина 183-200 см
Височина на седалката 41 см
Дълбочина на седалката 54 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива