Барбарон MOLLY

ПЦД 389.00лв


Барбарон MOLLY

ПЦД 389.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - MOLLY


Изпрати запитване
  • пуф с цип във формата на круша, тапициран с дамаска KORTEXIN в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

 

  • опция за тапициранe с еко кожа в цвят по избор

 


Оценка : 4.50 - 2 гласа

​Барбарон MOLLY е цветно и свежо предложение, което ние от Антарес България отправяме специално за нашите клиенти. За направата на пуфовете използваме висок клас материали, които са имали възможност да докажат своята издръжливост многократно. Това е основната причина експлоатационния период на меките и удобни кресла да продължава с години, преди те да се нуждаят от подмяна.

Барбарон MOLLY – удобство, комфорт и забавен дизайн, съчетани в едно цяло

В стремежа си да ви предложим най-доброто на пазара, ние създадохме това уникално съчетание между удобство, комфорт, дизайн и цветна визия. Пуфът е с цип, който спомага за бързата и лесна поддръжка. Плодовата форма е едно от нещата, успяващи да приковат вниманието и погледите на децата право към барбарона. Веднъж излегнали се върху него, вие никога няма да искате да го замените.

Удобната мебел би могла да се тапицира в еко кожа или високоустойчива, непромокаема дамаска. Какъвто и да е вашият избор, то ние ви гарантираме, че той ще бъде правилният. Нашите мебели са подходящи за детски стаи на момченца и момиченца, за плажове, за детски кътове, за зони за релакс, както и за всяко едно помещение от дома ви. Където и да ги поставите, то те ще ви даряват с мекота и удобство, секунди след като поседнете в тях. Пълнежът е сред основните „виновни“ този барбарон да бъде така мек и приятен. Полистиренови топчета изпълват голямата цветна круша. Барбарон MOLLY е с максимално тегло до 120 кг.

Antares
Обща височина 80 см
Обща ширина 80 см
Дълбочина на седалката 90 см
Максимално тегло на потребител 120 кг
Вид опаковка Плик
Обем 0.346 м3
Тегло бруто/нето 5.2 кг
Гаранция 24 месеца

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива