Барбарон BLESS

БЦД 201.00лв


Барбарон BLESS

БЦД 201.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - BLESS


Изпрати запитване
  • пуф с цип във формата на круша, тапициран с дамаска KORTEXIN в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

 

  • опция за тапициране с еко кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Барбарон BLESS е модерно и иновативно решение, имащо за цел да осигури удобство, комфорт, функционалност и динамичност на всеки един, докоснал се до него. Това произведение е предпочитано както от малки, така и от големи. Всеки един от вас би могъл да си поръча пуф с цип във формата на круша., който е тапициран с еко кожа или високоустойчива непромокаема дамаска. Вие сами решавате как желаете да осъществим поръчката ви.

Независимо от това кой вариант ще изберете, то качеството не се различава особено, стига да полагате нужната поддръжка. Барбарон BLESS е подходящо решение за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и други подобни места. Уверяваме ви, че ще доставите удобство и неописуема наслада както за вас, така и за любимите ви малчугани.

Пълнежът се състои от полиуретанови топчета. Максималното натоварване на барбарона е до 120 кг. Ние от Антарес България ви съветваме да не експериментирате с тежестта, тъй като съществува опасност от това да навредите на целостта на барбарона. За изработката му са необходими до 25 работни дни. С покупката на барбарон BLESS получавате 24 месеца гаранционен срок, нещо, което твърде малко фирми – производители на мебели са в състояние да ви гарантират.

Antares
Обща височина 70 см
Обща ширина 65 см
Дълбочина на седалката 65 см
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 4 кг
Гаранция 24 месеца
Обем 0.314 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива