Работна табуретка LABOR

ПЦД 83.00лв 70.00лв


Работна табуретка LABOR

ПЦД 83.00лв 70.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - LABOR

%
%

Изпрати запитване
  • табуретка, тапицирана с изкуствена кожа
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • пластмасова кръстачка 
  • максимално натоварване до 100 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за хромирана кръстачка
  • опция за гумирани колелца
  • опция за тапи за статичност
  • опция за удължител с ринг

Оценка : 4.20 - 5 гласа

​Табуретката LABOR е един страхотен начин да внесете стил, класа и излъчване във всяко едно помещение. Този вид мебели са подходящи както за кафенета, барове, закусвални, заведения за бързо хранене, зони за релакс, чакални или друг вид помещения в обществени сгради или в частни домове. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се докоснете до свръх високото качество на мебелите, такова, каквото трудно бихте открили на друго място.

Табуретката се предлага в два вида тапицировка: дамаска или изкуствена кожа. Изберете материалите, отговарящи изцяло на личните ви вкусове и предпочитания или съобразени с останалата част от интериорното ви обзавеждане. Уверяваме ви, че изкуствената кожа, която използваме при направата на свръх качествените табуретки LABOR е също толкова издръжлива, колкото и естествената кожа. Добре е да я поддържате по правилния начин и тя ще ви се отблагодари многократно за извършената инвестиция. Цветът го избирате отново вие.

Височината на седалката се регулира посредством газовия механизъм. Така столът се пригодява за човека, който ще го използва. Това е едно от предимствата, на които се натъквате непосредствено след като се превърнете в законен собственик на тази мебел. Кръстачката би могло да бъде пластмасова или хромирана, в зависимост от предпочитанията ви. Максималното натоварване на табуретката е до 100 кг. Не прекалявайте с тежестта, тъй като съществува реална опасност от това да навредите на нейната цялост.

Съществува опция за тапи за статичност, като по този начин ще се концентрирате, докато сте в седнало положение. Освен това, табуретката притежава още една опция, на която определено бихме могли да завиждаме – удължаване с ринг. Страхотно е, нали?

Табуретката LABOR достига до вас с гаранционен срок от три години. Това е достатъчно дълъг период, за да се убедите сами в качеството, за което заплащате. Ние сме сигурни в това, което предлагаме на нашите клиенти. Именно това ни превръща в лидери на пазара в мебелната индустрия.

Antares
Обща височина 43-56 см
Обща ширина 43 см
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално тегло на потребител 100 кг
Вид опаковка Кашон
Обем 0.108 м3
Тегло бруто/нето 6.1 кг
Гаранция 36 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива