Специализиран стол LEI 24/7

863.00лв


Специализиран стол LEI 24/7

863.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 1824-SYN-LEI


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
 • мениджърски стол за интензивна 24-часова употреба с висока облегалка
 • облегалка и седалка, изработени от инжектирана полиуретанова пяна
 • SYN – синхронен механизъм с 5 позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройванесилата на люлеене според теглото на седящия в диапазон 60-130 кг
 • регулируеми подлакътници с меко покритие
 • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
 • алуминиева кръстачка
 • максимално натоварване до 130 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опция за друг вид дамаскa в цвят по избор

Оценка : 3.60 - 5 гласа

​Стилният мениджърски стол 1824 SYN LEI е перфектното съчетание между стилен дизайн, който несъмнено се вписва в интериора на вашия офис, и ненадминат комфорт, който всячески допринася за отпочиналостта, която копнеете да изпитвате в края на работния ден.

Красотата и величието на дизайна се изразява в тапицировката, за чиято направа служи дамаска X – treme с устойчивост на износване. Цветът на избраната от вас стилна и луксозна мебел, го посочвате самите вие, съобразно останалата част от обзавеждането на помещението.

Дълбочината на седалката се регулира. Изберете между двете позиции. Това допринася за комфорта и удобството, който бихте могли да чувствате, доверявайки се на безкомпромисното качество, въплътено в мениджърския стол. Мекото покритие на регулируемите подлакътници, на свой ред, осигурява перфектната подложка за ръцете. А както всички добре знаем подлакътниците са онази част от стола, която не бива да подценяваме. Благодарение на тях и облегалката, която не позволява изкривяване на гръбнака и непрестанна умора и напрежение в кръста, можем да се радваме на добро здраве. Алуминиевата кръстачка е онази част от стола, която очертава безкомпромисно неговата стилна визия.

Колелата са с хромирано покритие и това не позволява върху пода да остават следи от изтриване и износване. Страхотно е, нали? Максималното натоварване на този изключителен мениджърски стол е до 130 килограма. С покупката си получавате и европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост. Ние ви осигуряваме гаранцията, от която се нуждаете. Платете за качество, стил, лукс и удобство. Инвестицията, която направите сега ще ви се възвърне многократно в бъдещето. Мениджърският стол 1824 SYN LEI достига до вас с гаранция от 3 години.

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 120-129 см
Обща ширина 49.5-64 см
Височина на седалката 44-53 см
Дълбочина на седалката 47 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 22.3 кг
Обем 0.459 м3

Други продукти от семейството

Мениджърски стол MARKUS

Топ цена 919.00лв
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива