Работен стол GRACE

610.00лв


Работен стол GRACE

610.00лв

Цените са С ДДС

По запитване

Код - GRACE


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
  • работен стол с неподвластен на времето дизайн, изчистени линии и ултра лек външен вид
  • чернен или бял цвят на рамката, черен или слонова кост на мрежата
  • интегриран механизъм с релакс функция за люлеене 
  • кръстачка от полиран алуминий с колелца с диаметър 65 мм за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 60 месеца

Оценка : 5 - 1 гласа

 

 

Работната среда е от изключителна важност за цялостния процес на работа. Не вярвайте на думите, че човек не бива да смесва работата с удоволствието. За да се чувствате добре в офиса, в който прекарвате значителна част от времето си, то задължително е необходимо да усещате комфорт и удобство. За това допринасят мебелите, които са част от помещението и по-конкретно столът, върху който стоите.

Предлагаме на вниманието на всички потребители Работен стол GRACE, който е иновативен модел. При изработката на тази мебел сме включили висококачествени суровини и материали, които са преминали през всички тестове за издръжливост и устойчивост. Можете да се възползвате от покупката на работния стол още сега и ви обещаваме, че няма да съжалявате за направената инвестиция.

Защо да си закупите Работен стол GRACE?

Няколко са основните причини, заради които наистина си заслужава да инвестирате парите си в покупката на стола. Първата несъмнено се крие в самия дизайн. Той е изчистен, стилен и класически, което моментално го превръща в подходящо допълнение към всякакъв стил на обзавеждане. Позволява лесно съчетаване с останалата част от мебелите.

Вие сами можете да посочите цвета на рамката и мрежата, като възможностите ви са да избирате между черен или бял цвят. Докато прекарвате времето си, седнали върху удобната седалка, можете по всяко време да се възползвате от люлеещия се механизъм и за миг да забравите за задачите и ангажиментите, с които трябва да се заемете.

Друга съществена причина за покупката на тази уникална и неповторима мебел, е гаранционният срок, който ние ви осигуряваме. Имате на разположение цели 60 месеца, макар да сме сигурни, че столът е до толкова издръжлив и устойчив и няма да ви се налага да се възползвате от предоставената гаранция.

Работен стол GRACE е перфектното решение за всеки работещ модерен гражданин!

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 97.5-109.5 см
Обща ширина 50-66 см
Височина на седалката 42-54 см
Дълбочина на седалката 46 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива