Посетителски стол Antares TAURUS ISO

73.00лв


Посетителски стол Antares TAURUS ISO

73.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - TAURUS-ISOИзпрати запитване
  • посетителски стол с черна или хромирана стоманена рамка
  • овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм
  • протектори на краката за защита на всички видове настилки
  • седалка и облегалка от плътна пластмаса с възможност за изобр от четири цвята
  • опция за подлакътници и масичка
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 150 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 4.33 - 6 гласа
 

​Посетителският стол TAURUS ISO е чаровна, семпла, практична и функционална мебел, която много от вас биха си позволили да закупят било то за дома, офиса, или друг вид обществено или търговско помещение. За нас от Антарес България е от изключителна важност да ви съобщим, че целта ни е да задоволяваме всячески вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Ако се нуждаете от класически стол, в който да се чувствате удобно, независимо колко време на ден прекарвате в седнало положение, то TAURUS ISO е вашият правилен избор.

Посетителски стол TAURUS ISO – класика в жанра

Посетителското решение се предлага в три варианта на рамки – сива, черна или стоманена. Вие сами решавате в каква рамка да изработим вашата мебел, като решението ви би могло да е продиктувано от останалата част от интериора. Овалният профил 15х30 мм е с дебелина 1.2 мм. Протекторите за крака успяват да предпазят всички видове подови настилки, дори и след дългия период на експлоатация, с който ще ви дари издръжливата и устойчива мебел.

Седалката и облегалката са сред най-важните части от всяка една мебел. Те се грижат за правилното функциониране на вашия гръб и спомагат за заемане на правилна поза на седене. Една от добрите новини е, че проектантите са съумели да създадат тези части, съобразно всяка една от извивките на вашето тяло. За направата им служи плътна пластмаса с възможност за избор от четири цвята.

Разполагате с опция за подлакътници и масичка. Така вашите ръце биха могли да се чувстват комфортно по всяко време, поставяйки ги върху мека и удобна повърхност. Столът е с максимално натоварване до 150 кг. Гаранцията, която ви предоставяме е в рамките на цели 36 месеца, въпреки че няма да ви се наложи да я използвате. С покупката на посетителски стол TAURUS ISO получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 73 см
Обща ширина 47.5-53.5 см
Височина на седалката 45.5 см
Дълбочина на седалката 43 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 4.5 кг
Обем 0.23 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива