Посетителски стол Antares SOFT SLED

742.00лв


Посетителски стол Antares SOFT SLED

742.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - SOFT-SLED


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • посетителски стол за релаксация
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • хромирана рамка
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5 - 1 гласа

Посетителският стол SOFT SLED е умело съчетание между перфектен дизайн, ненадминато качество, динамичност и функционалност. Имате възможността да си осигурите 24 – часова релаксация, без да се налага да инвестирате огромна сума в покупката на SOFT SLED. Ние от Антарес България изработваме всеки един от детайлите на стола, използвайки висококачествени материали, които не могат да се конкурират с тези, залели пазара.

Облегалката и седалката на стола се произвеждат от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна, която създава ненадминат комфорт и удобство на всеки един, докоснал се до тази мебел. Столът е тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа. Всички ние знаем, че здравината а естествената кожа не може да се сравни с устойчивостта на който и да е било друг материал. Ако се грижите така, както следва за еко кожата, то бихте могли да се насладите дълго време на вашата мебел, без да се налага да я сменяте с друга такава. Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо. Имате възможността да изберете нюанс, изцяло пасващ на вкусовите ви предпочитания или такъв, който внася нотки на свежест в цялостната интериорна картина.

Максималното натоварване на SOFT SLED е до 120 кг. Ние ви съветваме да не експериментирате с тежестта, тъй като съществува опасност от това да нарушите целостта на модерния стол, служещ за пълноценна релаксация, дори и в моментите, в които се намирате далеч от дома.

Столът би могло да се изработи с хромирана рамка или статична хромирана кръстачка. И двата варианта умело и безупречно подчертават изчистената линия и класически дизайн. Покупката на посетителски стол SOFT SLED е една перфектна инвестиция, която много скоро е в готовност да ви се отблагодари многократно. Получавате 60 месеца гаранционен срок, нещо, което много малко фирми производители на мебели са в състояние да ви обещаят.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 94 см
Обща ширина 67 см
Височина на седалката 40 см
Дълбочина на седалката 43 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 11 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива