Посетителски стол Antares SOFT SLED PDH

887.00лв


Посетителски стол Antares SOFT SLED PDH

887.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - SOFT-SLED-PDH


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • посетителски стол за релаксация с облегалка за глава
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • хромирана рамка 
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

 


Оценка : 5.00 - 1 гласа

Посетителският стол SOFT SLED PDH е уникално съчетание между функционалност, стил, излъчване, качество и динамика. Всеки един от вас има възможността да се докосне до това несъизмеримо удобство, след като инвестира не твърде огромна сума в покупката му. Ние от Антарес България ви уверяваме, че този модел посетителски стол за релаксация притежава нечуваната до момента способност да ви накара да се чувствате като у дома си, без значение, че сте на километри от уюта му.

Посетителският стол SOFT SLED PDH е перфектното оръжие на всеки един, който страда от болки в гърба, прелените, кръста, шията или ставите. Облегалката и седалката се произвеждат от високоустойчива полиуретанова пяна, която знае кое е най-добро за вас. Благодарение на нейната структура, то вие не ще получите гръбначни изкривявания или друг вид травми, които да лекувате дълги години.

Столът би могло да се тапицира в няколко основни материала, като всеки един от тях се отличава с устойчивост и здравина. Можете да избирате между естествена, изкуствена кожа, вълна или дамаска. Цветовете, с които разполагаме, са почти неизчерпаеми. Можете да съчетавате разлени нюанси, в които да изработваме отделните детайли от SOFT SLED PDH или да заложите на класическо бяло, черно или сиво. Вие сами решавате как да изглежда помещението, което решавате да обзаведете с нашите прекрасни столове.

Хромираната рамка подчертава блясъка на модерното посетителско решение, докато статичната хромирана кръстачка се явява като гаранция за сигурност у потребителите. Как да бъде изработен вашият стол решавате отново вие самите. В рамките на 25 работни дни поръчката ви ще бъде изпълнена, а желанието ви сбъднато.

Максималното натоварване на посетителския стол SOFT SLED PDH е до 120 кг. Вие го получавате с гаранция от 60 месеца. Можете да се възползвате във всеки един момент в случай на необходимост, въпреки че това не ще се случи.

Основни
Облегалка за глава Да
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 94 см
Обща ширина 67 см
Височина на седалката 40 см
Дълбочина на седалката 43 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 11 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива