Посетителски стол Antares SOFT CROSS

ПЦД 783.00лв


Посетителски стол Antares SOFT CROSS

ПЦД 783.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - SOFT-CROSS


Изпрати запитване
  • посетителски стол за релаксация
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • статична хромирана основа с газов аморисьор
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5 - 1 гласа

​Посетителският стол SOFT CROSS е перфектната възможност да подчертаете класата и неповторимият стил във всяко едно помещение. То може да бъде кафене, бар, дискотека, заведение за хранене, сладкарница, кът за релакс, учебен център и много други. Погрижете се сами за удобството и комфорта както на себе си, така и на вашите посетители. Ние от Антарес България имаме възможността да ви предложим едно перфектно решение за това как да внесете в дадено помещение съчетанието между комфорт, удобство, визия и качество.

Посетителският стол за релаксация е онова, от което се нуждаете, за да накарате тялото си да ви се отблагодари. Облегалката и седалката са едни от най-важните части на този вид мебел. Нашите столове се изработват от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна, която ще ви предложи оптимално удобство, докато прекарвате времето си, седейки в стола.

Столът е тапициран в дамаска, вълна, естествена кожа или изкуствена кожа. Какъвто и материал да изберете, то ние ви гарантираме, че сте направили правилния избор. Естествената кожа със сигурност е най-устойчивият материал, който някога сте срещали. Ние от Антарес България работим с най-висок клас еко кожа, която също ще ви гарантира дълъг експлоатационен период, стига да полагате нужните грижи за нейната поддръжка.

Статичната хромирана основа с газов амортисьор е възможно най-доброто предложение за посетителски стол. Максималното му натоварване е до 120 кг. Ние ви съветваме да не прекалявате с тежестта, тъй като по този начин рискувате да нарушите целостта на посетителското бижу. Ние ви предоставяме 60 месеца гаранция, от която да се възползвате.

Antares
Обща височина 73-86 см
Обща ширина 67 см
Височина на седалката 36-49 см
Дълбочина на седалката 43 см
Максимално тегло на потребител 120 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 9 кг
Гаранция 60 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива