Посетителски стол Antares SOFT CROSS

783.00лв


Посетителски стол Antares SOFT CROSS

783.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - SOFT-CROSS


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • посетителски стол за релаксация
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • статична хромирана основа с газов аморисьор
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.00 - 1 гласа

​Посетителският стол SOFT CROSS е перфектната възможност да подчертаете класата и неповторимият стил във всяко едно помещение. То може да бъде кафене, бар, дискотека, заведение за хранене, сладкарница, кът за релакс, учебен център и много други. Погрижете се сами за удобството и комфорта както на себе си, така и на вашите посетители. Ние от Антарес България имаме възможността да ви предложим едно перфектно решение за това как да внесете в дадено помещение съчетанието между комфорт, удобство, визия и качество.

Посетителският стол за релаксация е онова, от което се нуждаете, за да накарате тялото си да ви се отблагодари. Облегалката и седалката са едни от най-важните части на този вид мебел. Нашите столове се изработват от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна, която ще ви предложи оптимално удобство, докато прекарвате времето си, седейки в стола.

Столът е тапициран в дамаска, вълна, естествена кожа или изкуствена кожа. Какъвто и материал да изберете, то ние ви гарантираме, че сте направили правилния избор. Естествената кожа със сигурност е най-устойчивият материал, който някога сте срещали. Ние от Антарес България работим с най-висок клас еко кожа, която също ще ви гарантира дълъг експлоатационен период, стига да полагате нужните грижи за нейната поддръжка.

Статичната хромирана основа с газов амортисьор е възможно най-доброто предложение за посетителски стол. Максималното му натоварване е до 120 кг. Ние ви съветваме да не прекалявате с тежестта, тъй като по този начин рискувате да нарушите целостта на посетителското бижу. Ние ви предоставяме 60 месеца гаранция, от която да се възползвате.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 73-86 см
Обща ширина 67 см
Височина на седалката 36-49 см
Дълбочина на седалката 43 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 9 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива