Посетителски стол ELSI

208.00лв


Посетителски стол ELSI

208.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - ELSI-LCИзпрати запитване или поискай оферта за количество
  • посетителски стол от слоеста дървесина
  • конструкция от хромирана стомана с диаметър на рамката 16 мм и дебелина 2.2мм
  • цвят естествен бук
  • удобен отвор за лесно пренасяне
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 5 - 1 гласа

​Посетителският стол ELSI LC се произвежда от слоеста дървесина, която ви дарява с усещане за комфорт и удобство през цялото време, докато сте се разположили в иновативната мебел. Столът е истинско произведение на изкуството, съчетало в себе си модерен дизайн, издръжливост, качество и функционалност.

Посетителски стол ELSI LC – модерният начин да обзаведете всяко едно помещение

Конструкцията от хромирана стомана с диаметър на рамката 16 мм и дебелина 2.2мм успява да гарантира за дългия експлоатационен живот на нашата мебел. Ние от Антарес България използваме единствено висок клас материали. Многократно те са успели да докажат своята издръжливост.

Повърхността на седалката е в цвят естествен бук. Нежно и деликатно, това посетителско решение е в състояние да се впише перфектно към всякакъв тип интериорно обзавеждане. Столът разполага с удобен отвор за лесно пренасяне. Това е едно от предимствата, имащи ключова роля за онези от вас, които закупуват ELSI LC с нагласата, че ще се налага да го преместват периодично от едно място на друго.

Максималното натоварване на посетителския стол ELSI LC е до 120 кг. Ние ви съветваме да не експериментирате с тежестта, тъй като по този начин съществува реална опасност от нарушаване целостта на модерната дизайнерска мебел. С покупката на стола всеки един от вас получава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. Ние от Антарес България сме в състояние да ви дарим с гаранционен период в рамките на цели 36 месеца – достатъчно дълго време сами да се уверите в качеството, за което ние ви разказваме.

Основни
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 89 см
Обща ширина 42-52 см
Височина на седалката 46.5 см
Дълбочина на седалката 41 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 4.9 кг

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива