Полсетителски стол ZOOM

178.00лв


Полсетителски стол ZOOM

178.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - ZOOMИзпрати запитване
  • посетителски стол с иновативен дизайн и изчистени линии
  • подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • хромирана метална рамка с диаметър 16мм
  • изработен от висококачествен полипропилен с възможност за избор на 5 цвята
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за черна или бяла рамка (при минимално количество 20 бр.)  

Оценка : 5 - 1 гласа

Този посетителски стол е идеалното решение за всяко едно помещение, на което му липсва щипка класа, стил, удобство и комфорт. Ние от Антарес имаме удоволствието да ви представим дизайнерско творение, при направата на което биват включени единствено висок клас материали, тествани многократно, относно своите издръжливост и устойчивост. Една от добрите новини е, че при покупката на посетителското решение моментално получавате гаранция от 3 години, от която бихте могли да се възползвате по всяко време, в случай че възникне неочаквана повреда.

Посетителски стол ZOOM – кои са основните предимства на тази мебел?

Столът, както споменахме вече, е подходящ за редица помещения, било то конферентни зали, чакални, центрове за обучение, заведения с различно предназначение, както и за обзавеждане на кът за релакс в домовете ви. Можете да го съчетаете перфектно с останалата част от обзавеждането, тъй като ние ви го предоставяме в 5 цвята. Изберете онзи нюанс, който смятате, че най-добре би се вписал към интериора ви.

Металната рамка е хромирана и това всъщност допринася за още повече блясък и лукс, струящи от посетителския стол. Наистина няма да съжалявате, ако решите да инвестирате парите си в неговата покупка. Съветваме ви единствено да се придържате към инструкциите за ползване, които сме посочили. Не натоварвайте тази мебел твърде много, тъй като допустимото тегло е до 120 кг. В противен случай рискувате да станете свидетели на нежелани повреди.

Ако се нуждаете от експертно мнение или консултация, то бихте могли да се свържете с представителите на онлайн магазина, които с радост ще ви съветват, така че покупката ви да се окаже възможно най-добрата. Посетителски стол ZOOM е перфектното решение за всяко помещение, нуждаещо се внасяне на уют, комфорт и удобство.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 80 см
Обща ширина 48 см
Височина на седалката 47 см
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива