Ергономичен стол OKLAHOMA PDH

574.00лв


Ергономичен стол OKLAHOMA PDH

574.00лв

Цените са С ДДС

Изчерпан

Код - OKLAHOMA-PDH


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка
Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване

 

  • ергономичен стол с мрежеста облегалка и седалка в меш сив цвят
  • регулируема облегалка за глава PDH
  • SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • 2D регулируема лумбална опора
  • 2D регулируеми подлакътници на височина и ширина
  • кръстачка от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 3.73 - 55 гласа

 

Мениджърският стол OKLAHOMA PDH е перфектното съчетание между класа, стил, комфорт и ненадминато качество. Искате ли да се потопите в света на модерните технологии? Ние от Антарес България ви позволяваме да го направите и то без да се налага да променяте банковите си сметки. Столът е олицетворение на възможно най-качествената мебел, грижеща се здравето на човек.

Мениджърски стол OKLAHOMA PDH – какви са неговите предимства?

Столът се изработва с мрежеста облегалка и седалка в меш, които са перфектното решение за горещите летни дни. Тази материя е изключително подходяща за по-високите температури през годината. Синхронният механизъм с петте позиции на заключване е една добра възможност да накарате тялото си да ви благодари. Под ръка ви е функцията за настройване силата на люлеене според теглото на седящия.

Газовият механизъм служи за регулиране височината на седалката. Така ако седалката ви е ниска или висока, бихте могли бързо и безпроблемно да я пригодите към своите предпочитания. Подлакътниците са онази част от мениджърската мебел, която за нищо на света не бива да пренебрегваме. Ако задържим ръцете си за дълго време върху твърда или неудобна повърхност, то рискуваме да си навлечем мускулни схващания или друг вид дискомфорт.

Регулируемата облегалка за глава ви позволява да чувствате врата и главата си в перфектно състояние, без да се оказва напрежение в тази област, предизвикано от дългите часове в седнало положение. Кръстачката от полиран алуминий е едно достойно завършване и подчертаване на цялостния дизайн на стола. Колелцата са подходящи за всякакви видове подови настилки, като не оставят никакви следи върху повърхността.

Максималното натоварване на тази изящна мебел е до 130 кг. Получавате срок от 3 години гаранция, от който да се възползвате във всеки един момент, в случай на необходимост, въпреки че ние сме в състояние да ви гарантираме за продуктите, които създаваме. Мениджърският стол OKLAHOMA PDH има европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 123-135 см
Обща ширина 52-67.5 см
Височина на седалката 44.5-53.5 см
Дълбочина на седалката 50 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 23.2 кг
Обем 0.159 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива