Конферентен стол MAGIX

ПЦД 339.00лв


Конферентен стол MAGIX

ПЦД 339.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2180/S-MAGIX


Изпрати запитване
  • посетителски стол с S-образна хромирана рамка
  • пластмасови подлакътници
  • тапицирани седалка и облегалка с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • възможност за стифиране до 3 бр
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор

 


Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Посетителският стол 2180/S MAGIX е съвършено бижу, с което лесно, бързо, а и без да харчите голяма сума пари, бихте могли да превърнете всяко едно помещение в запомнящо се. Ние от Антарес България отдаваме особено важно значение на мебелите и най-вече на материалите, участващи в изграждането им. Ако търсите качество на изгодни цени, то това е вашият правилен избор.

Посетителски стол 2180/S MAGIX – качество на ниски цени

Посетителският стол с S-образна хромирана рамка е в състояние да впечатли и най-изтънчените естети сред вас. Имате възможността не само да подчертаете стила в помещението, но и да поднесете удобство на онези, които ще използват нашите посетителски столове.

Пластмасовите подлакътници имат за цел да поднасят на ръцете ви онова удобство, от което се нуждаят те, за да не се получават мускулни схващания или друг вид дискомфорт или неудобство. За нас е повече от всичко да удовлетворяваме желанията и потребностите на клиентите така, че след време да не се получават гръбначни изкривявания или друг вид неразположения.

Седалката и облегалката биха могли да се тапицират в дамаска или еко кожа. Ние ви съветваме да извършите избора си, спрямо останалата част от интериорното обзавеждане, тъй като качеството и на двата материала е изпитано и доказано. Цветовото разнообразие, което ви поднасяме, е почти неизчерпаемо. Имате възможност да се потопите в океан от багри и нюанси.

2180/S MAGIX разполага с възможност за стифиране до 3 броя. Можете да ги съхранявате по удобен за вас начин. Максималното натоварване на стола е до 120 кг. Той достига до вас с гаранция от 36 месеца. С покупката на посетителския стол 2180/S MAGIX получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Antares
Обща височина 84 см
Обща ширина 49.5-56.5 см
Височина на седалката 47 см
Дълбочина на седалката 47.5 см
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално тегло на потребител 120 кг
Вид опаковка Фолио
Обем 0.275 м3
Тегло бруто/нето 8.8 кг
Гаранция 36 месеца

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива