Конферентен стол ERGOSIT

561.00лв


Конферентен стол ERGOSIT

561.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - ERGOSIT


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • най-доброто от конферентните столове на колелца
  • сгъваема седалка за лесно стифиране в редица
  • полиуретанови подлакътници
  • хромирана стоманена рамка
  • DAS технология (dynamic active support technology)
  • ергономична облегалка от елегантна висококачествена мрежа с плавно спускане назад посредством пружини
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаскa в цвят по избор

Оценка : 4.60 - 5 гласа

​Търсите най-доброто от конферентните столове на колелца? Ние от Антарес България сме в готовност да ви го предложим. ERGOSIT е перфектната конферентна мебел, която да поставите в своя офис или каквото и да е било помещение. Качеството на предлаганите от нас офис решения, не подлежи на коментар. Ние безспорно сме лидери сред мебелните производители.

Какви са предимствата на модерния конферентен стол ERGOSIT?

Благодарение на сгъваемите седалки, вие лесно и бързо бихте могли да ги стифирате в редица, в случай на необходимост. Така столовете не ще заемат огромна част от пространството. Подлакътниците на нашата красива и комфортна мебел са уникалната възможност вашите ръце да заемат правилната поза и да се чувстват отпочинали, дори и след дълги часове работа, прекарана в седнало положение зад бюрото. Те се изработват от полиуретан.

Хромираната стоманена рамка е завършващия елемент на високотехнологичната мебел. Тя грациозно описва красивите му форми и подчертава същинската му красота. Висококачествена мрежа участва в изграждането на облегалката. Мрежата, сама по себе си, е изключително подходяща през горещите летни месеци от годината.

DAS технология (dynamic active support technology) – ергономична облегалка с плавно спускане назад посредством пружини е нещо иновативно, което наблюдаваме за пръв път. Насладата от използваемостта на ERGOSIT рефлектира пряко върху здравословното ви състояние.

Седалката би могла да се тапицира в дамаска, изкуствена кожа или вълна. Изберете материал, отговарящ на личните ви вкусове и предпочитания или такъв, вписващ се с останалата част от интериорното ви обзавеждане.

Максималното натоварване на конферентния стол е до 120 кг. Ние от Антарес България ви съветваме да не експериментирате с тежестта, тъй като можете да нарушите функционалността му. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност, както и 5 години гаранционен срок, от който да се възползвате във всеки един момент в случай на необходимост. Конферентният стол EGOIST е вашият правилен избор за постигане на модерен интериор, съчетан с ненадминато удобство.

Основни
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 90 см
Обща ширина 47.5-57 см
Височина на седалката 47 см
Дълбочина на седалката 44 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 10.3 кг
Обем 0.562 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива