Конферентен стол SOPHIA

БЦД 1,046.00лв


Конферентен стол SOPHIA

БЦД 1,046.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 9045-SOHPIA


Изпрати запитване
  • стилен конферентен стол с ниска облегалка
  • тапициран с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
  • хромиран газов амортисьор
  • статична кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

 

  • опция за изработка с естествена кожа PELLE или дамаска TOUAREG в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 2 гласа

 

​Конферентният стол 9045 SOPHIA е стилна и неповторима мебел, която лесно би могла да се превърне във ваша придобивка. Ние от Антарес България сме в състояние да превърнем всяка една ваша мечта за удобство и комфорт, в реалност. Доверете се на нашия висок професионализъм и материалите, които използваме за изработката на мебелите.

Конферентен стол 9045 SOPHIA – изборът на най-добрите естети

Стилният конферентен стол е с ниска облегалка. Всяка една част от нея бива изработена, съобразно извивките на вашето тяло. По този начин тя успява да ви осигури онова удобство и комфорт, от които се нуждаете. Столът се тапицира с естествена или изкуствена кожа. За да улесним избора ви, то наша е отговорността да ви уверим, че каквото и решение да вземете, то бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Еко кожата често се оказва също толкова качествена, колкото естествената кожа, стига а полагате постоянна и правилна поддръжка за нея. Цветът го избирате самите вие, спрямо личните си вкусове и предпочитания.

Хромираният газов амортисьор допринася за допълнителното удобство, на което се наслаждават притежателите. Статичната кръстачка и подлакътниците от полиран алуминий успяват да подчертая блясъка и съвършенството на това истинско произведение на изкуството, като паралелно с това осигуряват удобство за вашите ръце.

Максималното натоварване на конферентния стол 9045 SOPHIA е до 130 кг. Не експериментирайте, придържайте се към указанията, които ви посочваме. В противен случай съществува опасност от това да нарушите целостта на луксозната мебел. Столът достига до вас с 3 години гаранционен срок. За изработката му са необходими 25 работни дни. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.

Antares
Обща височина 86.5 см
Обща ширина 60 см
Височина на седалката 47 см
Дълбочина на седалката 46 см
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 10.1 кг
Гаранция 36 месеца
Обем 0.161 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива