Конферентен стол ALEX

БЦД 383.00лв


Конферентен стол ALEX

БЦД 383.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 1920-ALEX-C


Изпрати запитване
  • модерен конферентен стол с конструкция от хромирана стомана
  • тапицирани седалка и облегалка с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаскa, вълна или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Модерният конферентен стол 1920 ALEX C е едно неустоимо предложение, което ние от Антарес България отправяме специално за всички вас. Ако се нуждаете от висококачествен стол с безкомпромисна визия, то ние сме в състояние да ви помогнем. Нашето предложение се изработва с конструкция от хромирана стомана, което допълнително допринася за неговата здравина и издръжливост.

Конферентен стол 1920 ALEX C – основни характеристики и функционалност

Модерната мебел е с тапицирана седалка и облегалка, което допълнително допринася за удобството и комфорта, от които се нуждаят нашите потребители. Преди да стартираме процеса на производство на определен модел стол, то ние проучваме внимателно какви са основните нужди и потребности на хората, изчакващи да го приложат в употреба.

Седалката и облегалката са едни от основните елементи при изграждането на всеки един конферентен стол. Тяхната функция е да не предизвикват мускулни схващания, напрегнатост или друг вид неразположение. Ако седейки на стол се чувствате като у дома си, то не чакайте, а заплатете неговата стойност и го превърнете в част от интериорното обзавеждане на всяко едно помещение. Такива са и нашите столове – съчетание между комфорт, удобство и здравина.

По желание седалката и облегалката могат да се тапицират с дамаска, вълна или еко кожа. Цветът е изцяло по ваш избор, съобразно вкусовете и предпочитанията ви. Максималното натоварване на тази мебел е 120 кг. Не прекалявайте с тежестта, понеже съществува опасност от това да навредите на стола. С покупката на конферентния стол 1920 ALEX C получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Antares
Обща височина 103 см
Обща ширина 45 см
Височина на седалката 47.5 см
Дълбочина на седалката 42 см
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 8.52 кг
Гаранция 36 месеца

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива