Конферентен стол MOTION

560.00лв


Конферентен стол MOTION

560.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 1875/S-MOTION


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • модерен конферентен стол с хромирана S-образна рамка
  • изработен от инжектирана полиуретанова пяна висок клас H4050
  • ергономична облегалка с лумбална опора
  • подлакътници с мека повърхност
  • тапициран с дамаска DORA в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 60 месеца

 

  • опция за друг вид дамаскa, вълна или еко кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Преобразете изцяло конферентната зала във вашата фирма с помощта на модерните конферентни столове с хромирана S-образна рамка. Те са перфектната възможност за вас да създадете добро първо впечатление у всеки един още щом прекрачи прага на помещението. И това не е всичко! Дизайнът е това, което създава първото впечатление или казано по друг начин "опаковката". Ние от Антарес България имаме далеч по-различни приоритети от това да ви накараме да извършите покупка от нашия богат асортимент и да не ви запазим като клиенти за в бъдеще.

Какво кара хората да не спират да купуват от определена търговска фирма? Знаете ли правилния отговор? Качеството, съчетано със стойността на предлагания асортимент. Всеки един, нуждаещ се от удобна и стилна мебел, предназначена за коректния му и лоялен служител, би заложил на покупката на такъв конферентен стол, който да гарантира максимално удобство. Класът материали, участващи в направата на избраното от вас офис решение е една от основните причини да го превърнете автоматично в своя вещ. Това, което ни отличава от останалите търговски фирми, е фактът, че ние ви осигуряваме 60 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате. Никоя друга фирма не е в състояние а ви гарантира това, тъй като е наясно с издръжливостта на материалите, участващи в производството на конферентни столове и всякакви други офис мебели.

Модерният конферентен стол с хромирана S-образна рамка е изработен от инжектирана полиуретанова пяна висок клас H4050. Той разполага с ергономична облегалка с лумбална опора и подлакътници с мека повърхност. Може да бъде тапициран с дамаска, вълна или изкуствена кожа. Цветът го избирате самите вие, водени от собствените си вкусове и предпочитания. Максималното натоварване на тази мебел е добре да не надвишава 120 кг.

За да се насладите отблизо на цялото това съчетание от функционалност, динамичност и комфорт, както и да го предоставите на посетителите в офиса си, то ние ще ви лишим от 25 –дневен срок, в който да изработим модерният конферентен стол 1875 MOTION/S специално за вас.

Основни
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 95 см
Обща ширина 62 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 48.5 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 12.4 кг
Обем 0.5 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива