Оперативна серия бюра и модули RING

0.00лв


Оперативна серия бюра и модули RING

0.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - RINGИзпрати запитване
Оценка : 5 - 1 гласа

Оперативни офис мебели Ring [1]

Съвременният свят, в който живеем, изисква от нас да бъдем максимално гъвкави, но не до толкова, че ние да се приспособяваме към средата, било то на работа или забавления, а тя да пасва перфектно на нашите изисквания. В тази категория на Антарес са селектирани десетки предложения, имащи за цел да оптимизират пространството в офиса и едновременно с това да увеличат комфорта, от който служителите се нуждаят.

Ако до преди известно време тази задача е била невъзможно, то днес  можем да отговорим по един коренно различен начин, тъй като сред нашите продуктови предложения се появяват тези Ring творения, които са в готовност да завладеят съзнанието на съвременния гражданин и да го оставят, меко казано, без думи.


Оперативни офис мебели Ring [2]

Бюрата в този каталог подлежат на регулиране, по отношение на самата височина, както и предлагат система за няколко работни места. Това насърчава работата в екип и предоставя възможност за по-добра концентрация и нужното уединение. При направата на тези съвършени творения биват използвани технологии, които са ненадминати и несравними. Това е една от основните причини бюрата в този сектор да са сред най-желаните през последните няколко години и благодарение на тях хората да сбъдват мечтите си, свързани с постигане на бленувана офис обстановка.

”Интегрирана операционна система”

Това е серия, която без никакви затруднения успява да се адаптира към нуждите и потребностите на повече от двама служители. Тя е съвършенството, от което се нуждае всяко работно място. Няколко са възможностите за повдигане, което подплатява твърдението, че тя автоматично отговаря на търсенето, от страна на инвеститорите.


Предлага работа в седнало положение или изправено, което е типично за най-активните служители, приспособяващи се към всякакви условия, поради динамиката, от която са обгърнати по време на работния процес.

Заради това, че бюрата са раздвижени, то всеки има правото да избира своите индивидуални настройки, така че докато е в седнало положение и се е потопил в служебните задължения, то да изпитва истински комфорт и наслада. Посредством разделящите преградни панели, то отделните служители няма как да нарушават спокойствието на останалите, а паралелно с това комуникацията не бива възпрепятствана.

Зад този изчистен дизайн, на който ставате свидетели, се крият поредица от интелигентни решения, които нито един разумен и практичен човек няма да изпусне от погледа си. мебелите не просто улесняват работата на служителите, но те също така добре спомагат и за техния мисловен процес. Страхотно е, нали?! Само тук, само сега, единствено в Антарес. Ние знаем как да задоволим вашите предпочитания и да превърнем мечтите ви в реалност!

Оперативни офис мебели Ring [3]

Оперативни офис мебели Ring [4]
Оперативни офис мебели Ring [5]

Оперативни офис мебели Ring [6]
Оперативни офис мебели Ring [7]

Оперативни офис мебели Ring [8]
Оперативни офис мебели Ring [9]
Оперативни офис мебели Ring [10]

Оперативни офис мебели Ring [12]
Оперативни офис мебели Ring [12]
Оперативни офис мебели Ring [13]

 


Може да разгледате техническа информация - тук!

Можете да комбинирате мебелите от колекция Ring с мебели за съхранение от колекция Box


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.net

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива