Оперативна серия модули OASIS

0.00лв


Оперативна серия модули OASIS

0.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - OASISИзпрати запитване
Оценка : 5 - 1 гласа

”Премахнете преградните стени и дайте пространство на Оазис”


Оперативни офис мебели Oasis [1]

Както и сами можете да се досетите, офисът често бива определян като автори дом, поради простата причина,ч е хората обикновено прекарват по-голямата част от времето си на работното място, отколкото да си бъдат със семействата у дома. Това се дължи на вечната ангажираност, купищата служебни задължения и всички онези отговорности, които сме поели и които смятаме, че ще ни доближат по-близо до мечтите и по-конкретно до желаната заплата.


Оперативни офис мебели Oasis [2]

Каквато и да е причината да прекарвате повече от времето си, отколкото е редно в офиса, то от фундаментално значение за вашата трудоспособност е да ви бъде осигурена наистина приятна, светла и просторна среда, където да се чувствате уютно и в хармония със себе си. Не си позволявайте да бъдете на място, което ви потиска или по някакъв начин ви влияе отрицателно, тъй като това няма да доведе до нищо хубаво и в един момент просто ще съжалявате за изгубеното време.

Ние от Антарес мислим за вас, така както човек мисли за семейството си и поради това сме се погрижил ида ви осигурим изпъстрен каталог с какви ли не стилни и изваяни до съвършенство свободно стоящи острови, които са в готовност да внесат точно онази организираност и уединение, от които се нуждаят членовете на даден колектив.


Какво прави нашите свободно стоящи контейнери в жалени и предпочитани

Ние сме се погрижили за това до вас да достигат същински шедьоври, които не просто са в състояние да ви хипнотизират с дизайна и стила, към който принадлежат, но също така ще ви докажат, че една качествена мебел може да бъде също толкова привлекателна, колкото и устойчива. За да оправдаем доверието на всичките ни последователи, които години наред са вярвали в нас и са ни били основен стимул, то ние прецизно и с внимание към детайла сме дали живот на всеки един от тези контейнери, които ще превърнат всяко празно помещение в завършен офис.

Оперативни офис мебели Oasis [3]

Оперативни офис мебели Oasis [4]

Разбира се, вие съвсем спокойно можете да вземете участие в този процес, като разгърнете въображението си и подберете всички онези декоративни елементи, с които да внесете цвят и настроение във вашата работна среда.

Бъдете рационални, разумни, практични, модерни и никога не се лишавайте от лукса, който всеки от нас заслужава. Изберете някой от модерните ни и функционални решения и го превърнете в част от интериор в офиса.

Ние от Антарес вярваме, че всяко наше дизайнерско произведение на изкуството ще допринесе за това вие да постигнете онези хармония и удовлетворение, които да ви изстрелят право към върха.


Оперативни офис мебели Oasis [5]
Оперативни офис мебели Oasis [6]

Оперативни офис мебели Oasis [7]
Оперативни офис мебели Oasis [8]

Оперативни офис мебели Oasis [9]
Оперативни офис мебели Oasis [10]
Оперативни офис мебели Oasis [11]

Оперативни офис мебели Oasis [12]
Оперативни офис мебели Oasis [13]
Оперативни офис мебели Oasis [14]

 


Може да разгледате техническа информация - тук!

Можете да комбинирате мебелите от колекция Oasis с мебели за съхранение от колекция Box


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.net

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива