Оперативна серия бюра и модули AKKA

0.00лв


Оперативна серия бюра и модули AKKA

0.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - AKKAИзпрати запитване или поискай оферта за количество
Оценка : 4.50 - 4 гласа

Искате ли работният процес, на който сте посветили една не малка част от времето си, да протича гладко и безпроблемно и същевременно с това да се наслаждавате на висока трудоспособност, комфорт по време на работа и уединението, от което всеки човек изпитва потребност? Ние от Антарес ви предлагаме да разгледате под лупа всички наши предложения от серията Akka и да заложите на онези от тях, които смятате, че най-точно отговарят на вашето търсене.

Мебелите от този сектор са единствени по рода си и те са в състояние да превърнат всяко безлично пространство в идеалната офис обстановка, където с удоволствие и неописуемо желание да се потопите и да демонстрирате своите умения и познания. В сектора ви предлагаме всички онези мебели, които през последните години наблюдаваме, че са едни от най-търсените и желаните, поради куп причини.

Оперативни офис мебели Akka [1]

Оперативни офис мебели Akka [2]

Преди да продължим напред ще отворим една малка скоба и ще споделим с вас, че за направата на тези дизайнерски творения биват използвани внимателно подбрани суровини, тествани многократно за своята издръжливост и устойчивост. Технологиите, с които си служат създателите на мебелите, са на високо ниво и трудно някой друг, освен високо компетентните лица може да ги разгадае.

Истината е, че щом сте попаднали на това място, то вие можете да считате себе си за достатъчно прагматични и разумни хора. Предлагаме ви да затаите дъх, защото само след броени секунди ви предстои да се сблъскате лице в лице с феноменални произведения на изкуството, които в много други среди биха наречени шедьоври.


Оперативни офис мебели Akka [3]

Какви са особеностите и положителните качества на мебелите от серията Akka

Според съвременната организация на работа все по-често се налага да бъдат въвеждани промени на работното място, така че хората да умеят да работят в екип и същевременно с това присъствието на още двама – трима или повече души да не рефлектира негативно върху тяхната работа. Безспорно фокусът пада изцяло върху комфорта и потребностите на служителите.

Всяко едно бюро, което си е извоювало мястото в този сектор успява да се впише към различните офис обстановки. Изтънчеността и стилният дизайн, с които се характеризира, позволява работещите хора да се чувстват наистина поласкани и това по някакъв начин да ги стимулира за по-добри резултати.

Можете съвсем спокойно и без каквито и да е угризения на съвестта да инвестирате парите си в покупката на мебели от серията Akka. Гарантираме ви, че ще останете наистина изненадани от това, което ще получите в замяна на своите пари. Ние ви осигуряваме по-добро бъдеще на работното място!


Оперативни офис мебели Akka [4]
Оперативни офис мебели Akka [5]
Оперативни офис мебели Akka [6] 


Може да разгледате техническа информация - тук!

Можете да комбинирате мебелите от колекция Akka с мебели за съхранение от колекция Box


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.net

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива