Мениджърска серия бюра и модули ОТТО

0.00лв


Мениджърска серия бюра и модули ОТТО

0.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - OTTOИзпрати запитване
Оценка : 4.60 - 5 гласа

Мениджърски офис мебели Otto [1]

Практични, удобни, стилни, божествено елегантни, ненадминато комфортни - това са нашите директорски бюра,  столове, шкафове, настолни лампи. Те пасват чудесно към всяка една офис обстановка, независимо от нейното преназначение. Ние ви предлагаме широка гама от модели, които са с изискана конструкция или други, придържащи се изцяло към семплата и съвременна визия. Вие сами решавате коя мебел да закупите, така че да се чувствате комфортно на мястото, където прекарвате значителна част от времето си.

Ако сте от хората, които държат на безупречен стил, то несъмнено сте попаднали на правилното място. Тук безспорно ще откриете решение, отговарящо на личното ви търсене. Освен това не е необходимо да инвестирате крупна сума средства, за да се сдобиете със съвършено изработена мебел, която не просто да допълва интериора, но и да създава на вас самите перфектната среда за творчество.

Може и да не ви се вярва, но обстановката на работното място е предпоставка за това до колко ще бъдете работоспособни и концентрирани. Ако всичко около вас е потънало в хаос и същевременно с това се чувствате напрегнати и изморени, заради мускулни схващания и неприятни болки в ставите и гърба, то навярно е настъпил моментът, в който да посетите мебели Антарес. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме в категорията, която е селектирана прецизно и с внимание към детайла.

В случай, че се нуждаете от съвет или консултация, то бихте могли да се свържете с нашия екип от професионалисти, който ще ви насочи към продукта, от който изпитвате потребност. Можете да се сдобиете с онази мебел, за която дълго сте мечтали, без да се налага да се доверявате на едни от най-прочутите дизайнери в световен мащаб.

Какви директорски мебели ще откриете при нас

Още днес можете да закупите някой от удобните, стилни и функционални столове или бюра, грижещи се за вас и вашите тела, като ви поднасят множество привилегии, които не бива да изпускате. Едно от нещата, които със сигурност умеят да привлекат вниманието ви, е дизайнът. Той е безкомпромисно стилен и това няма как да остане незабелязано.

Омръзнало ли ви е работното място да изглежда по онзи скучен и неприветлив начин? Или може би се нуждаете от свежест, която да почувствате с всичките си сетива? Доверете ни се. Най-доброто тепърва предстои.


Мениджърски офис мебели Otto [2]
Мениджърски офис мебели Otto [3]

Защо да изберете Антарес

Причините, поради които да изберете нас, не са никак малко на брой. Най-съществената от тях все още си остава разнообразието. То до известна степен е предпоставка за извършване на добре информиран избор. Това, разбира се, съвсем не е всичко, заради което да се доверите точно на нас. Ние ви предлагаме гаранция за качество и ви осигуряваме денонощна и безплатна консултация, от която да се е в предпочитан за вас момент.

Изберете правилния начин, по който да обзаведете офиса си, така че той да се превъплъти в най-стилното и изискано директорско кътче, което някога сте виждали! 


Мениджърски офис мебели Otto [4]
Мениджърски офис мебели Otto [5]
Мениджърски офис мебели Otto [6]


Може да разгледате техническа информация - тук!

Можете да комбинирате мебелите от колекция Otto с мебели за съхранение от колекция Box


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.net

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива