Мениджърска серия бюра и модули GLAM

0.00лв


Мениджърска серия бюра и модули GLAM

0.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - GLAMИзпрати запитване

”Aesthetics and modernity”

 


Оценка : 4.50 - 2 гласа

Мениджърски офис мебели Glam [1]

Нуждаете се от кътче за работа, което още щом прекрачите прага, да усещате естетическото му и емоционално въздействие върху себе си?! В продължение на месеци прелиствате модни списания, свързани с интериорни обзавеждания, но така и не успявате да попаднете на точно онова съчетание между отделните модули, което да ви остави без дъх? Ние от Антарес вложихме цялата мисъл, творчество и професионализъм, на които сме способни, така че до вас да достигнат най-високия ни клас директорски мебели – изтънчени, луксозни, семпли и същевременно с това няма как да останат незабелязани. Чарът и харизмата, които носят, се крие във всяка една извивка, така че потребителите, още щом ги зърнат, вперват погледите си право към тях.

Всички предложения от тази категория са безумно удобни, функционални и успяват несравнимо лесно да се интегрират във всяка една офис среда. Затаете дъх и се пригответе да видите нещо изумително и да изпитате чувства, непознати за вас.

Как линията за директори успява да въздейства по такъв начин върху кръга от инвеститори

Всички онези произведения на изкуството, които ще променят завинаги представите ви за това как трябва да изглежда една офис обстановка, лесно могат да се асоциират с произведения на изкуството, сътворени от едни от най-видните дизайнери в световен мащаб. Те са магнетични и улавят всички погледи за отрицателно кратко време. Невъзможно е да ги подминете просто ей така, тъй като стилът и класата, от които са изтъкани, са тяхното силно оръжие.

Моделите са функционални и това лични на момента. Удобството и комфорта, които те предлагат, не са никак за подценяване. Можете лесно да изградите точно онази работна среда, която смятате, че най-добре ще пасне на вас и колегите ви. Не пестете, когато се отнася до това да се чувствате уютно, докато сте далеч от домовете си. Припомнете си, че повишената работоспособност е в следствие на светлата и хармонична офис обстановка, където прекарвате значителна част от времето си.


Мениджърски офис мебели Glam [2]
Мениджърски офис мебели Glam [3]

Защо да не подминаваме тази категория

Ако ви предстои смяна на офиса или просто възнамерявате, както повечето хора напоследък, така  и вие, да започнете да работите от дома си, то навярно се нуждаете от нашата помощ. Помислете внимателно и съсредоточено как всъщност си представяте своя офис.ри  Това е определящо за работоспособността и концентрацията ви.

Ако нямате готова идея за това как желаете да изглежда офиса ви, то ние имаме решения, които са готови комбинации. Както и сами се досещате, те са крайно разнообразни, така че да могат да задоволят колкото се може повече търсения, от страна на потребителите. Освен това суровините, участващи при направата, са от много висок клас и са доказали издръжливостта и устойчивостта си многократно. Едни от най-важните модули, които задължително трябва да включва един офис, са шкаф, бюро, столове.

Изберете нас, защото ние сме един от основните лидери на пазара. Предлагаме ви богата палитра от всякакви офис комплекти, подходящи както за по-минималистични пространства, така и за такива, нуждаещи се от далеч по-богато обзавеждане. Ние вярвам, че офисът е като ваш втори дом и по никакъв повод не си позволяваме да правим компромиси с качеството на мебелите, които вие да превърнете в своя собственост.

Доверете ни се и ви обещаваме, че изборът ви ще бъде правилен, защото вярваме, че човек заслужава да много повече! 


Мениджърски офис мебели Glam [4]
Мениджърски офис мебели Glam [5]

Мениджърски офис мебели Glam [6]
Мениджърски офис мебели Glam [7]
Мениджърски офис мебели Glam [8]


Може да разгледате техническа информация - тук!

Можете да комбинирате мебелите от колекция Glam с мебели за съхранение от колекция Box


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.net

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива