Антарес България


 

 

ЗА КОМПАНИЯТА

 

 

Antares International Group е основана през 1992 г. От самото си създаване компанията се разраства със стабилни и прогресивни темпове, непрекъснато добавяйки нови знания, умения, производствен капацитет и човешки ресурси, с цел предоставяне на възможно най-добрите продукти и услуги на своите клиенти. В резултат на това непрекъснато обучение, Antares получава сертификати ISO-9001 и ISO14001, които потвърждават нейното първокласно представяне в качеството на продуктите, организацията на компанията и грижата за клиентите.

Българският филиал е създаден през 2001г.

В момента Antares International e един от най-големите производители на офис столове и обзавеждане в Централна и Източна Европа. Благодарение на своя модерен дизайн и високо качество, те заемат водеща позиция на пазара.

Столовете на Antares отговарят на търсенето на най-стриктните ергономични изисквания. Те са с доказано качество и дизайн. Разработени специално за потребители, свикнали с възможно най-високите стандарти по отношение на функции, механизми, ергономичност и стил. Продуктовата гама обхваща широк спектър от възможности за избор, с персонализирани решения и дългосрочна гаранция на продуктите – до 60 месеца.

 

 

НИЕ В  ANTARES СМЕ  ФОКУСИРАНИ  В:
 

1.ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО

2.ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

3.ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

 

ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО

 

 

Качеството и традицията на нашето производство са добре познати в цяла Европа. Обръщаме внимание на всеки един детайл от нашите продукти. Високоспециализиран персонал контролира всяка стъпка от производствения цикъл, за да постигне най-добрия резултат по отношение на качество и стойност. Почти всички наши продукти са тествани от независими европейски лаборатории с най-строгите европейски норми като EN-1335, EN 13761, EN-12727 и EN-1729. Всеки продукт е проектиран и произведен да отговаря на съвременните стандарти с мисъл за ергономията и здравето на потребителите.

 

 

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

 

Ние имаме силен екип, изцяло на разположение на нашите клиенти. Стремежът ни е да им дадем възможно най-добрите решения, в най-кратки срокове

Компанията ни е сертифицирана по стандарти ISO 9001 и ISO 14001, които потвърждават отличното представяне на Antares и усилията ни за опазване на околната среда.

Разполагаме с големи запаси от материали и бърза производствена линия, с която успяваме да доставим по-голямата част от продуктите в рамите на 4-6 седмици. Разнообразие и от налични на склад модели с кратки срокове на доставка. Имаме хиляди доволни клиенти, като с някои от тях си партнираме повече от 20 години - поредното доказателство за удовлетвореността им от нашите продукти и услуги.

Първокласното обслужване, бързата доставка, гъвкавостта на производството при изпълнение на изискванията на клиентите и бързите отговори на техните въпроси са все по-важни изисквания и основни характеристики на нашата компания. Общуването с клиентите е важен фактор за предоставяне на възможно най-доброто обслужване.

ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

 

Продуктите, които предлагаме имат дълъг гаранционен период – от 3 до 5 години за столовете, 5 години за всички мебели и следгаранционно обслужване. Директно обслужваме и консултираме нашите клиенти,  извършваме директни доставки до тях, предоставяме и опция за монтаж. Повечето модели са с възможност за персонално конфигуриране. Предлаганите от нас продукти са в широк ценови диапазон, което ги прави подходящи за всеки бюджет. Разполагаме с мостри и възможност за тест. Ключова характеристика за нас е ергономията. Седенето на офис стол, заема голяма част от работния ни ден, това оказва влияние върху нашето здраве и физическо състояние. Ако имаме неправилна стойка или използваме неподходящ стол, несъответстващ на нашата анатомия, може да увредим гърба, прешлените и мускулите ни. Ето защо, когато разработваме стол, ергономията е винаги на първо място.

 

 

ПРОИЗВОДСТВО
 

Компанията ни разполага с 6 производствени бази в 5 европейски държави, разположени на обща площ от 42 000 м2 .Годишно произвеждаме над 1.3 милиона продукта, с помощта на сплотен екип от професионалисти, наброяващ почти 400 човека.

ЕКСПОРТ
 

Към момента продуктите ни се дистрибутират в почти петдесет страни по цял свят, посредством голяма мрежа от дистрибутори.

 

ПРОДУКТИТЕ
ИСКАТЕ ПО-ДОБРО РАБОТНО МЯСТО?

Antares може да го направи с широка гама от офис столове. Ние предлагаме повече от 300 продукта и множество дамаски, над 400 възможни цвята за конфигуриране според изискваната на клиента, които позволяват удовлетворение на всяко желание. За нас един продукт трябва да бъде съвършен не само от функционална гледна точка. Друг важен аспект при разработването на нашите продукти е дизайнът. Всички нови артикули от колекцията на Antares са разработени от дизайнери с доказан опит и умения. И тъй като се стремим към цялостни решения за офиса, предлаганите от нас мебели са чудесно допълнение към всяка една офис обстановка, независимо от нейното преназначение. Модулните структури предлагат максимална гъвкавост и неограничени решения за малки или големи пространства и хомогенност на работната среда. Antares предлага широка гама от модели, които са с изискана конструкция, семпла и съвременна визия. За направата на тези дизайнерски продукти са използвани внимателно подбрани суровини, тествани многократно за своята издръжливост и устойчивост. 

 

Специализирани столове – за 24 часова употреба, лабораторни и ESD столове

 

 

Мебели за директорски кабинети


 

Оперативни офис мебели


Мебели за конферентни зали

 

Мебели за съхранение


 

 

 

 

 Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива