Inside

Антарес България

„АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ” ООД е част от международната компания “ANTARES INTERNATIONAL GROUP”.

Дейността на фирмата е внос и производство на качествени и стилни офис столове – мениджърски, работни, конферентни, посетителски и детски. Предлагат се 430 модела в 21 вида дамаски и кожи в 315 цвята.

“ANTARES INTERNATIONAL GROUP” управлява 238 служители в седем страни в Европа. Създадена е преди 20 години. От самото начало постоянно и прогресивно расте. Благодарение на непрекъснато усвояване на нова информация, придобиване на опит, разширяване на производствения капацитет и човешкия ресурс, се стреми към задоволяване на потребносттие на клиентите с възможно най-добрия продукт и услуга. Продължителното прилагане на опита ни, доведе до получаването на Сертификат ISO 9001 и Сертификат ISO 14001, което потвърждава първокласното изпълнение по отношение на качеството на продукта, организацията на компанията, грижата за клиента и щадящото отношение към околната среда. Предлагаме продукти, които благодарение на модерен дизайн и високо качество заемат водеща позиция на пазара.

За наша цел считаме производството и дистрибуцията на офис столове, от среден и висок клас, с безупречно качество, максимална сигурност, които са адекватни на изискванията на хората, които работят седнали.

Нашата фирма е организирана на базата на процеси и цели, с ясни и еднозначни правила, обмисляни непрекъснато. За постигането на целите, работата в екип има най-важна роля. Всеки наш колега поема отговорност не само за собствения си отдел, но и за качеството на всички услуги и продукти, които доставяме на клиентите. Този ангажимент наистина гарантира производството на допълнителна стойност. Твърдим, че както работата и приятелския, и непринуден климат, така и чистата, и хармонична среда на работа, са условие за достигане на отличния резултат. Нашият екип се характеризира с внимание, уважение, взаимна загриженост и лоялност към фирмата.

Всички ние се грижим за удобството на всеки клиент и качеството на всеки тип офис оборудване

Околна среда

НИЕ И ОКОЛНАТА СРЕДА


Ние сме горди, че можем да допренесем за по-добра и по-безопасна околна среда за нас и бъдещите поколения. Всеки ден се стремим да надминем границите на възможностите как да се поддържа и да се насърчи създаването на продукт, който е приятелски настроен към природата.

Изследователска и развойна дейност

ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ


Най-голямо внемание отделяме на здравето и комфорта на потребителите на нашите столове. Всяко ново решение и дизайнът на продукта са хармонично свързани с конкретна среда, която ние внимателно сме проучили, всичко това в съчетание с най-добрите ергономични характеристики.

Качество на услугите

УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ


Сертифицирането по ISO 9001 и ISO14001 пътвърждава нашите първокласни изпълнения в сферата на качеството на продуктите, организацията на фирмата, грижата за клиента и щадящия подход към околната среда.

Работна среда

ПО-ДОБРА РАБОТНА СРЕДА


Фирма Antares ще превърне Вашите желания в реалност - със своите продукти и решения, които свързват хората с работната среда така, че се увеличават производителността и ефективността и всичко това в перфектен стил. Нашата атрактивна колекция от продукти и покрития осигурява пълна удовлетвореност на клиентите.


Оценка: 4.4 - 47 гласа
Вход за Партньори