Inside

Мениджърски стол ENJOY

Базова Цена: 1006.00 лв. с ДДС

 

  • гамата ENJOY осигурява интензивен комфорт със своята интегрирана лумбална опора и синхронен механизъм с пет позиции на заключване
  • вариант CLASSIC предлага рамка и подлакътници в комбинация от полиран алуминей и черна пластмаса
  • регулируема на височина облегалка
  • регулиране височината и дълбочината на седалка и наклона на облегалката посредством една-единствена точка на контакт
  • 3D регулируеми подлакътници
  • изработен от мрежа (три вида),дамаска, еко или естествена кожа в цвят по избор
  • кръстачка, изработен от полиран алуминий с черни елементи
  • вариант без облегалка за глава - попитай за цена
  • максимално натоварване до 130 кг
  • европейски сертификати TÜV и SGS по стандарти за качество и издръжливост
Studio plus

ENJOY е абсолютно съчетание между динамика, функционалност и природа. Ергономичният директорски стол е с доказало се на пазара европейско качество. Модерният дизайн и ергономичните качества са едни от най-силните оръжия на тази мебел.

Убедете се сами във високо класното произведение на изкуството. Няколко минути, прекарани в стола, са напълно достатъчни да промените изградената си вече представа за удобство и комфорт. Вдигнете летвата и покажете на целия свят, че себеуважаващият се човек се грижи сам за собственото си здраве.

Стол ENJOY – бъди лидер на работното си място

Високата облегалка позволява на тялото ви да заеме удобната за него поза, без да среща каквато и да било съпротива. Облегалката е изработена от висококачествена мрежа. Нейната височина би могла да се регулира спрямо, спрямо онзи, който използва стола.

Подглавникът, освен че подплатява комфорта ви, той подчертава и модерната визия на стола. Потребителите сами биха могли да избират кое положение на главата и врата им доставя най-много комфорт.

Седалката е снабдена с функцията за регулиране на нейната дълбочина. Материалът използвани за направата й отново е мрежа. Тя създава неописуеми комфорт и удобство както през зимата, така и през горещите летни месеци от годината.

Синхронният механизъм има за цел да извършва плавни промени на ъгъла на седалката и облегалката. В зависимост от това каква е тежестта на потребителя, той се настройва. Има и допълнителна опция за регулирането, посредством жилото (Bowden cable control).

Всяка една част от директорският стол е на изключително високо ниво, което по нищо не би могло да се сравни със столовете, предлагани ви от много други мебелни къщи в страната ни.

Подлакътниците успяват да отговорят подобаващо на високото ниво. Те могат да се регулират, както и да се завъртят в предпочитана от вас посока.

Колелцата на този луксозен офис стол са с диаметър 60 мм. Те са подходящи за всякакви видове настилки, без каквито и да е било изключения. Максималното натоварване на тази изумителна офис мебел е до 130 килограма. Ние ви даваме 3 – годишна гаранция за безспорно високо качество.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 110-130.5 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 51-68.5 см Тегло: 22.3 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 47-52 см Обем: 0.27 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-53 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори