Inside

Закачалка MONTE 1

Базова Цена: 104.00 лв. с ДДС

  • метална стояща закачалка, черна или хромирана
  • поставка за чадъри
  • детайли от черна пластмаса
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Classic

Закачалка MONTE 1 е олицетворение на перфектното изобретение, създадено от човешките ръце. Ние от Антарес България сме в състояние да ви предложим едно допълнение, което бихте могли да прибавите към всяко едно помещение в дома си, офиса или друг вид помещение. Закачалката е онази част от обзавеждането, която се забелязва единствено тогава, когато липсва. Ние обаче сме в позиция да ви предложим истинско бижу, към което няма как да останете безпричастни.

Закачалката MONTE 1 се предлага в два цвят – черна или хромирана. Какъвто и избор да направите, то ние ви уверяваме, че ще съхраните стилния дизайн. Имате възможността с малка сума пари да придадете ново излъчване на дадено помещение. Страхотно е, нали? Осен това, продуктите, които ние от Антарес България създаваме за вас, са с дълъг експлоатационен живот. Гаранционният период от 24 месеца е достатъчен сами да се убедите в издръжливостта и качеството на материалите, участващи в направата на закачалката.

С покупката на MONTE 1 разполагате с поставка за чадъри, които всеки един от нас ползва, особено тогава, когато времето навън е дъждовно. Допълнителните детайли от черна пластмаса допълват съвършенството на тази мебел. Ние от Антарес България имаме готовност да реализираме вашата поръчка в рамките на 25 работни дни. Закачалка MONTE 1 е перфектното допълнение към всяко едно помещение.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 174 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 55 см Тегло: 4.93 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: Обем: 0.03 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител:

Вход за Партньори