Inside

Закачалка ELIX

Базова Цена: 146.00 лв. с ДДС

  • хромирана метална стояща закачалка
  • поставка за чадъри
  • детайли от черна пластмаса
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Classic

​Закачалка ELIX е едно прекрасно допълнение към вашето интериорно обзавеждане. Можете да поставите тази мебел както у дома, така и в офиса или друг вид помещение. Едно от свръх предимствата й се състои в това, че не заема голяма част от свободното пространство. Страхотно е, нали? Не е нужно да пренареждате мебелите у дома с цел да й намерите място. Бързо, лесно и безпроблемно можете да я поставите там, където е най-удобно за вас.

Дизайнът на закачалката е нещо, което няма как да остане незабелязано. Хромирана, тази мебел би внесла свежест и разнообрази било то в антрето у дома или в офиса. Поставката за чадъри допълва цялостното и съвършенство. Така можете да я използвате не само за закачане на връхни дрехи, но и за друг вид аксесоари. Детайлите от черна пластмаса съумяват да придадат нотки на креативност в цялото това изобретение. Ние от Антарес използваме единствено висок клас материали, участващи в направата на нашите мебели. Това е основната причина те да ви даряват с присъствието си за дълъг период от време, без да се нуждаят от скорошна подмяна.

Разполагате с гаранционен срок от 24 месеца – достатъчно дълъг период сами да се убедите в качеството на предлаганите от нас мебели. В рамките на 25 работни дни ние ще реализираме вашата поръчка. Закачалка ELIX е предпоставка за удобство и комфорт навсякъде, където пожелаете.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 174 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 45 см Тегло: 4.4 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: Обем: 0.036 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител:

Вход за Партньори