Inside

Закачалка DALLAS

Базова Цена: 146.00 лв. с ДДС

  • метална стояща закачалка, черна или сребриста
  • поставка за чадъри 
  • детайли от черна пластмаса
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Classic

​Закачалка DALLAS е перфектната възможност да се погрижите за организираността както у дома, така и на работното място или в обществено помещение, било то заведение, бар, дискотека, ресторант, детски център, зона за релакс и много други. Благодарение на тази компактна мебел, на вас ви се осигурява място, където да поставите връхна дреха, сако, което не желаете да омачкате, или друг вид аксесоар – шапка, шал, чанта или чадър.

Едно от нещата, към които ние от Антарес България се стремим, е в направата на мебелите ни да участват единствено свръх издръжливи материали. Можете сами да се убедите в качеството на закачалката. Предоставяме ви гаранционен срок от 24 месеца – достатъчно дълъг период, в който сами да се уверите.

Закачалката е брилянтно допълнение към всяко едно помещение. Стилна, с изчистена визия, тя се вписва перфектно към всякакъв вид интериор. Можете да посочите сами цвят, в който желаете да бъде изработена – черен или сребрист. Какъвто и да бъде вашият избор, то ние ви гарантираме, че той ще е правилният. Поставката за чадъри допринася за комфорта, на който ще се превърнете в собственици минути след закупуването на закачалката DALLAS. Дървените детайли са онази част, подчертаваща красивата и неповторима визия. Превърнете всяко едно пространство в запомнящо се, благодарение на закачалка DALLAS.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 178 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 36 см Тегло: 6.21 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: Обем: 0.06 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител:

Вход за Партньори