Inside

3D Визуализации


За архитекти, дизайнери и всички, които се интересуват от нашите работни, посетителски и директорски столове, оборудване и интериорен дизайн предлагаме 3D визуализации на произвежданите от Antares International продукти в DWG (Autocad) и 3DS MAX (Autodesk) формати.

AutoCAD
AutoDesk

3D

Това е процес на изобразяване и създаване на модели на компютърен 3D софтуер. С помощта на програмите за това имате възможност да видите нагледно как би изглеждал вашия проект и дали отговаря на очакванията, които имате.

С помощта на 3D визуализацията можете лесно с няколко клика на мишката да направите корекции по проекта, за да може да пресъздадете идеалния проект, преди стартирането на самата изработка на продуктите.

Цената за 3D визуализация е в пряка зависимост от сложността на проекта за пресъздаване и времето, което ще отнеме неговата софтуерна реализация. За повече информация, моля свържете се с нас на телефон 0886 736 252.

В Antares-bg.net предлагаме 3D проектиране и визуализация на продуктите с помощта на две софтуерни програми - AutoCad и AutoDesk. Те са сред най-известните и най-използвани за тази цел програми, които предлагат множество функции за максимално детайлно представяне на проекта.

Antares-bg.net предлага услугата 3D визуализация на проект, когато в същия се използват продукти, произвеждани от компанията. Всеки заинтересован човек може да получи тази визуализация при заявено желание.

Да, част от нашите задължения като производител на мебели, е именно проектирането им. Ако имате собствен проект, в който желаете и ние да участваме активно, ще очакваме да се свържете с нас, за да обсъдим тази възможност.
Мащабността, сложността и детайлността на всеки проект определя времето, което ще е необходимо, за да се изработи 3D визуализация. В някои случаи може да отнеме няколко часа, а в други - няколко дни. За по-точна информация, моля свържете се с нас на телефон 0886 736 252.

Оценка: 4.5 - 9 гласа
Вход за Партньори