Inside

Барбарон WAVELET

Базова Цена: 102.00 лв. с ДДС

  • пуф легло с цип, тапициран с високоусточива, непромокаема дамаска
  • подходящ а детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
El Sakc

Пуфовете са едни от най-желаните придобивки както у дома, така и във всяко едно друго помещение. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се възползвате от висококачествените барбарони, достигащи до вас на достъпни цени. А качеството е безсмислено да се коментира. Пуфовете, които ние произвеждаме, са с гаранционен срок, който много малка част от фирмите производители на мебели си позволяват да ви обещават. Ние, обаче, ви гарантираме 24 месеца, през които сами ще се убедите в здравината на материалите, участващи в производството на меките и комфортни мебели.

Пуфът легло се изработва с цип, който служи за по-лесна и комфортна поддръжка. Тапицировката се произвежда от високоустойчива и непромокаема дамаска. Огромна част от хората, закупуват пуфовете за своите деца, но истината е там, че самите те трудно съумяват да се разделят с тях. Меките барбарони са подходящи както за детски стаи на момченца или момиченца, така и за центрове за деца, зони за релакс, плажове и друг вид помещения.

Ако се чудите какво придава тази комфортност на барбароните, то ние сме в готовност точно, кратко и ясно да ви отговорим и на този въпрос – пълнежът от полистиренови топчета е предпоставка за удобството, на което се наслаждавате всеки миг, прекаран в пуфа. Максималното натоварване на барбарон WAVELET е до 120 кг. Променете всяко едно помещение и поглезете цялото си семейство, без да се налага да променяте банковата си сметка.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 27 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 130 см Тегло: 4 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 110 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори