Inside
ПРОДУКТИ

Барбарон VENUS

Базова Цена: 97.00 лв. с ДДС

Барбарон VENUS

  • пуф с цип във формата на круша, тапициран с еко кожа или високоусточива, непромокаема дамаска                                 
  • подходящ а детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.                                                                                     
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Барбаронът VENUS е уникалната възможност да се насладите на удобството и комфорта в пълния им блясък, като в замяна не се налага да променяте значимо банковите си сметки. Бъдете в крак с модата и си подарете цветни и удобни изживявания, с които да споделяте приятни изживявания било то на плажа, в зоните за релакс, в детските центрове и на много други места.

Пуфът е във формата на круша, което още повече допринася за положителното настроение, внесено сред малчуганите. Този наш артикул е изключително подходящ за детските стаи както на момченцата, така и на момиченцата. Имате възможността да им осигурите място, където да прекарват часове наред, гледайки поредица любими анимационни филми или четейки книга. Какво ще кажете часовете за почивка да прекарате върху мекия и удобен барбарон, пасващ перфектно към всяко едно помещение от вашия дом? Страхотно е, нали?

Пуфът е тапициран с еко кожа или високоустойчива, непромокаема дамаска, която го превръща в подходяща вещ за плаж. Пълнежът на нашите цветни и забавни пуфове се състои от полистиренови топчета, умеещи да полагат грижи за тялото ви, като не позволяват гръбначни изкривявания или друг вид травми, които да лекувате с години. Ние ви предоставяме 24 месеца гаранция за качество. Срокът, необходим ни за изработката на барбарон VENUS, е 25 дни.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 70 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 65 см Тегло: 3 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 65 см Обем: 0.314 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори