Inside

Барбарон POTZIE

Базова Цена: 130.00 лв. с ДДС

  • пуф с кръгла форма, тапициран с еко кожа или високоустойчива, непромокаема дамаска
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
El Sakc

​Понякога не е нужно да инвестирате огромно количество финанси, за да си осигурите наслада и комфорт на работните места. Ние от Антарес България сме в състояние да ви предложим едно уникално бижу, което няма аналог. То е безкомпромисно съчетание между разчупен дизайн, високо качество, мечтан комфорт и свежи цветни нотки, които покриват повърхността му. Барбарон POTZIE е това, от което се нуждаете както вие, така и вашите малки момченца и момиченца.

Ние от Анатарес България вярваме в качеството на нашите артикули и смело заявяваме, че барбаронът ще ви се отблагодари многократно за извършената от вас инвестиция. Променете ежедневието си и това на вашите деца, без да се налага да променяте значително банковите си сметки. Пуфът е с кръгла форма, тапициран с еко кожа или високоустойчива и непромокаема дамаска. Подходящ е както за детски стаи и центрове, така и за зони за релаксация, плажове и други места. Лесно преносим и божествено удобен POTZIE е онова, от което се нуждаете след дълъг и изморителен работен ден.

Пълнежът от полиуретанови топчета умело доставят нужната доза наслада по всяко едно време. Барбарон POTZIE е с максимално натоварване до 120 кг. Ако търсите качество, комфорт и перфектна визия, то това е вашият правилен избор.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 45 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 80 см Тегло: 5.7 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 80 см Обем: 0.314 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори