Inside

Барбарон PONY

Базова Цена: 84.00 лв. с ДДС

  • тапициран с дамаска пуф с цип, във формата на конче
  • подходящ а детски стаи и центрове , зони за релаксация и др.
  • пълнеж от дунапрен
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
El Sakc

​Барбарон PONY е едно уникално предложение, което ние от Антарес България предлагаме на вас и вашите малки наследници. Ако желаете да осигурите пълно удобство и комфорт на безгрижните малчугани в дома ви, то това е правилният избор. Ние ви предлагаме качество на изключително достъпни цени. Покупката на барбарон не би променила дори банковата ви сметка.

Забавно, свежо, модерно, удобно и комфортно, пуфът „пони“ е подходящ за деца на всякаква възраст. Благодарение на тази придобивка вие имате възможността да се разделяте с обичайните задължения, покрай грижите за малкото ви детенце.

Ние ви предлагаме стилно тапициран в дамаска пуф, който разполага с цип за по-лесна и добра поддръжка. Формата на конче поражда чувство на щастие и радост във всяко дете. Именно поради тази причина тази детска придобивка е подходяща за детски стаи, центрове, зони за релаксация и други места.

Пълнежът е от дунапрен и създава неописуем комфорт. Вашите деца са в състояние да прекарат часове наред, излегнали се върху меката и удобна мебел. Страхотно е, нали. За направата на артикулите използваме единствено висок клас материали, които допринасят за продължителността на експлоатацията им. Максималното натоварване на барбарона PONY е до 120 кг. Придържайте се към указанията, тъй като съществува опасност от това да нарушите целостта на закупения пуф.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 63 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 20 см Тегло: 1.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 83 см Обем: 0.104 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори