Inside

Барбарон MOLLY

Базова Цена: 208.00 лв. с ДДС

  • пуф с цип във формата на круша, тапициран с еко кожа или високоусточива, непромокаема дамаска
  • подходящ а детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
El Sakc

​Барбарон MOLLY е цветно и свежо предложение, което ние от Антарес България отправяме специално за нашите клиенти. За направата на пуфовете използваме висок клас материали, които са имали възможност да докажат своята издръжливост многократно. Това е основната причина експлоатационния период на меките и удобни кресла да продължава с години, преди те да се нуждаят от подмяна.

Барбарон MOLLY – удобство, комфорт и забавен дизайн, съчетани в едно цяло

В стремежа си да ви предложим най-доброто на пазара, ние създадохме това уникално съчетание между удобство, комфорт, дизайн и цветна визия. Пуфът е с цип, който спомага за бързата и лесна поддръжка. Плодовата форма е едно от нещата, успяващи да приковат вниманието и погледите на децата право към барбарона. Веднъж излегнали се върху него, вие никога няма да искате да го замените.

Удобната мебел би могла да се тапицира в еко кожа или високоустойчива, непромокаема дамаска. Какъвто и да е вашият избор, то ние ви гарантираме, че той ще бъде правилният. Нашите мебели са подходящи за детски стаи на момченца и момиченца, за плажове, за детски кътове, за зони за релакс, както и за всяко едно помещение от дома ви. Където и да ги поставите, то те ще ви даряват с мекота и удобство, секунди след като поседнете в тях. Пълнежът е сред основните „виновни“ този барбарон да бъде така мек и приятен. Полистиренови топчета изпълват голямата цветна круша. Барбарон MOLLY е с максимално тегло до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 80 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 80 см Тегло: 5.2 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 90 см Обем: 0.346 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори