Inside
ПРОДУКТИ

Барбарон KUBO

Базова Цена: 97.00 лв. с ДДС

Барбарон KUBO

  • тапициран с дамаска или еко кожа  пуф с цип, във формата на куб
  • подходящ а детски стаи и центрове , зони за релаксация и др.
  • пълнеж от дунапрен
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Барбарон KUBO е уникално допълнение както към всяко едно помещение от вашия дом, така и към детски центрове, зони за релакс, плажове и т.н. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се възползвате от една свръх практична придобивка, която ще се превърне в любима мебел за вашето дете, а дори и за вас самите.

Барбарон KUBO – място за отдих и пълноценен релакс

Барбароните са под формата на куб. Те пасват перфектно за всяко едно кътче от дадено помещение. Можете да ги поставяте там където е удобно за вас и вашите малчугани. Материалите, използвани за направата на тази специална мебел, са от свръх висок клас, което допълнително допринася за мекотата, комфорта и удобството, които чувствате, докато прекарвате време, излегнали се върху тях.

Пуфовете са с цип и са възможно най-лесно преносимата „мебел“ във всяко едно помещение. Те могат да се тапицират в дамаска или еко кожа. Изберете материал, който най-добре би се съчетал с останалата част от обзавеждането във вашия дом или заложете на нещо различно, модерно и цветно.

Пълнежът на това неземно удобство се състои от внимателно побран дунапрен, който се грижи едновременно както за вашия комфорт и този на децата ви, така и за здравето ви. Не се получават изкривявания, мускулни схващания или друг вид дискомфорт и неудобство, без значение от това колко време прекарвате върху пуфа. Барбарон KUBO е с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 48 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 48 см Тегло: 2.8 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 48 см Обем: 0.110 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори