Inside
ПРОДУКТИ

Барбарон FLOWER MEDIUM

Базова Цена: 120.00 лв. с ДДС

Барбарон FLOWER MEDIUM

  • тапициран с еко кожа пуф с цип, с мотив  цвете
  • подходящ а детски стаи и центрове , зони за релаксация и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Ако се стремите към това да се докоснете до истински релакс и наслада през свободното си време, то ние от Антарес България имаме страхотно предложение за вас и любимите ви малчугани. Прекарайте незабравимите неделни дни сгушени в барбарона FLOWER MEDIUM, чиито дизайн ще ви дари с наслада и ведро настроение.

Тапицираният с еко кожа, пуф е висококачествен продукт, който достига до вас с гаранционен срок от цели 24 месеца – достатъчно дълъг период сами да се уверите в качеството на барбарона, за което ние ви разказваме. В направата на нашите продукти участват единствено издръжливи и устойчиви материали, доказали се многократно.

Барбарон FLOWER MEDIUM е подходящ за детски стаи, зони за релаксация, зони за отдих, плажове и много други места с всякакво предназначение. Пълнежът на барбарона е от полиуретанови топчета, които са сред основния виновник за осигуряване на комфорта и удобството. Максималното натоварване на пуфа е до 120 кг. За изработката му са ни необходими 25 работни дни. Доверете се на качеството, което Антарес България са в състояние да ви гарантират.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 45 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 65 см Тегло: 3.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 65 см Обем: 0. m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори