Inside
ПРОДУКТИ

Барбарон FLOWER

Базова Цена: 152.00 лв. с ДДС

Барбарон FLOWER

  • тапициран с еко кожа пуф с цип, с мотив  цвете
  • подходящ а детски стаи и центрове , зони за релаксация и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Барбарон FLOWER е перфектната възможност да подарите на своето дете пълноценно удобство и комфорт. Не го лишавайте от тази мекота и свежест, която ще превърне детската стая в далеч по-уютна и приветлива. Днес вие имате възможността да сбъднете желанията на вашите малки наследници, без да се налага да плащате скъпо за това. Ние от Антарес ви предлагаме възможно най-удобните и висококачествени пуфове, появявали се някога на пазара. Именно поради тази причина, ние ви гарантираме качество за срок от 24 месеца – достатъчно дълъг период сами да се убедите в издръжливостта на артикулите.

Барбарон FLOWER – създайте уютна обстановка за вашите деца

Тези пъстри и свежи барбарони не само се вписват към интериора на всяка една детска стая, но те се превръщат и в неизменна част от нея. Веднъж поставили ги в дома си, вашите деца трудно биха ви позволили да им ги отмъкнете. Пуфът е тапициран с еко кожа. Цветя изпъстрят лицевата му част.

Цялото това удобство, до известна степен се дължи на пълнежът, състоящ се от полистиренови топчета, които осигуряват неизменни я комфорт и безгранично удобство. Максималното натоварване на барбарона FLOWER е до 120 кг. 25 дни са ни напълно остатъчни, за да осъществим вашата поръчка.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 55 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 90 см Тегло: 6.1 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 90 см Обем: 0.314 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори