Inside
ПРОДУКТИ

Барбарон EUROBALL MEDIUM

Базова Цена: 111.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 99.00 лв. с ДДС

Барбарон EUROBALL MEDIUM

специалните цени са валидни до 31.08.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • ​тапициран с еко кожа пуф с цип, с мотив футоблана топка
  • подходящ а детски стаи и центрове , зони за релаксация и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Барбаронът EUROBALL MEDIUM е перфектната възможност да подарите както на себе си, така и на своите малчугани комфорт и удобство. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се оборудвате с меки и удобни барбарони, без да се налага да инвестирате огромна сума пари. Страхотно е, нали?

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да създаваме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Именно поради тази причина в направата на мебелите участват единствено материали, които многократно са доказали своята издръжливост. 

Барбарон EUROBALL MEDIUM – разнообразете ежедневието на своите деца

Пуфът, който ви предлагаме, е тапициран с еко кожа. Тя е също толкова издръжлива и качествена, колкото естествената кожа, стига да се запознаете предварително с поддръжката, която следва да прилагате. Във формата на футболна топка, този барбарон навярно ще се превърне в любима придобивка за всеки един малчуган.

Нашата серия пуфове са крайно подходящи както за детски стаи или останалите помещения от домовете ни, така и за детски центрове, било то детски гради, занимални и други. Силно препоръчителни са за зоните за релакс, където наистина бихте могли да се насладите пълноценно на мекотата и комфорта, леещи се от тях.

Пълнежът на барбароните е от полистиренови топчета. Максималното натоварване на барбарона EUROBALL MEDIUM е до 120 кг. Ние ви осигуряваме 24 месеца гаранция, от която да се възползвате.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 45 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 65 см Тегло: 3.5 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 65 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори