Inside
ПРОДУКТИ

Барбарон EUROBALL

Базова Цена: 157.00 лв. с ДДС

Барбарон EUROBALL

 

  • ​тапициран с еко кожа пуф с цип, с мотив футболна топка
  • подходящ за детски стаи и центрове , зони за релаксация и др. 
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ        

​Барбарон EUROBALL е модерен, удобен, щур и забавен продукт, който ние от Антарес България произвеждаме за вас. В направата на тази мебел участват висококачествени материали, чийто експлоатационен живот е изключително продължителен. Те са се доказали многократно сред останалите материали, от които се произвеждат не малко мебели, разпространени на пазара. За нас преди всичко е качеството на мебелите и удобството, което доставят те на потребителите.

Пуфът е с мотив футболна топка и това го прави крайно подходяща вещ за всяко едно момченце, което си мечтае да стане футболист. Той е тапициран в издръжлива еко кожа. Ако полагате нужните грижи за нея, то тя по нищо не би се различила от естествената кожа. EUROBALL е подходящ за детски стаи, центрове, зони за релаксация и други подобни места.

Пълнежът е от полиуретанови топчета, които знаят кое е най-добро за тялото и всячески се стремят да му го доставят. Максималното натоварване на барбарона е до 120 кг. Не прекалявайте с тежестта, тъй като съществува опасност тази мебел да се амортизира по-скоро от очакваното. За изработката на барбарона EUROBALL ние се нуждаем от 25 работни дни.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 55 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 90 см Тегло: 6.1 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 90 см Обем: 0.314 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори