Inside
ПРОДУКТИ

Барбарон DANDY

Базова Цена: 152.00 лв. с ДДС

Барбарон DANDY

  • пуф с кръгла форма, тапициран с еко кожа или високоусточива, непромокаема дамаска
  • подходящ а детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Барбарон DANDY е меко, удобно, комфортно и цветно изкушение, с което можете бързо и лесно да разнообразите интериора в детската стая на вашето момче или момиче. Ние от Антарес България ви предлагаме куп свежи и забавни идеи, с които да поглезите както собствените си наследници, така и вас самите. Притежавате реалната привилегия да вмъкнете нещо свежо и различно в дома си, като за целта не се налага да променяте банковата си сметка. Бъдете разумни и пресметливи и се доверете на качеството, за което ви гарантираме.

Пуфът е с кръгла форма, която позволява да му намерите място навсякъде, където пожелаете. Тапицировката би могла да се осъществи с еко кожа, която при правилна поддръжка дарява с дълъг експлоатационен живот, както и високоустойчива, непромокаема дамаска.

Нашето предложение, освен за допълване и подчертаване на домашния уют, е подходящо и за детски центрове, зони за релаксация, плажове и много други места. Пълнежът от полистиренови топчета е в състояние да гарантира защита на тялото. Не съществува опасност от получаване на гръбначни изкривявания или друг вид травми, без значение колко време прекарвате в пуфа. Максималното му натоварване е до 120 кг. Ние от Антарес България ви съветваме да не експериментирате с тежестта и да се придържате към указанията. За изработката на барбарон DANDY са ни необходими до 25 работни дни.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 37 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 100 см Тегло: 5.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 100 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори