Inside
ПРОДУКТИ

Барбарон BLESS BIG

Базова Цена: 291.00 лв. с ДДС

Барбарон BLESS BIG

  • пуф с цип във формата на круша, тапициран с еко кожа или високоустойчива, непромокаема дамаска
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Барбарон BLESS BIG е модерно и съвременно решение, с помощта на което имате реалната възможност да си осигурите максимална почивка и комфорт, независимо къде се намирате. Този функционален, свеж, цветен, удобен и лесен за пренасяне пуф е подходящ за всевъзможни места. Голяма част от потребителите го поставят в детските стаи на своите малчугани или в центрове за релаксация, в зони за релакс, за плажове и други подобни места. Бихте могли да развихрите своето въображение, тъй като барбаронът е толкова удобен и комфортен и трудно можете да се разделите с него.

Барбарон BLESS BIG – основни характеристики

Пуфът с цип е във формата на круша. Той е тапициран с еко кожа или високоустойчива, непромокаема дамаска. Барабронът е изключително подходящ за детски стаи и центрове, както и за зони за релаксация. Плажове и други места с подобно предназначение.

Пълнежът му се състои от полиуретанови топчета, които позволяват на тялото ви да изпита максимален комфорт и наслада. Барбарон BLESS BIG е с максимално натоварване до 120 кг. Ние сме в състояние да ви го изработим до 25 работни дни. Той достига до вас с гаранционен период от 24 месеца. Можете да се възползвате от него по всяко едно време, в случай че настъпи нужда, въпреки че ние ви гарантираме, че това няма да се случи.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 120 см Вид: Плик Гаранция 24 месеца
Ширина: 110 см Тегло: 7.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 110 см Обем: 0.46 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори