Inside

Пейка с подлакътници ROCKY BR

Базова Цена: 694.00 лв. с ДДС

  • пейка със стоманена черна рамка с регулируеми  крачета и подлакътници
  • 2172 + BR две, 2173 +BR  три или 2174 + BR четири места
  • тапицирани облегалка и седалка с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 100 кг на място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Studio plus

​Пейката с подлакътници ROCKY BR е една страхотна възможността да осигурите нужното пространство във всяко едно помещение на изчакващите реда си граждани. Тази пейка би могло да се постави както в болнични заведения, така и в чакални, учебни центрове, обществени места и други.

Дизайнът на пейката несъмнено е съобразен с удобството и комфорта на потребителя. Едва ли би останала незабелязана стоманената черна рамка и подлакътниците. Те са онази част от тази мебел, която се грижи за комфорта и удобството на ръцете ви, като не позволява да страдате от мускулни схващания или отмалялост, без значение колко време прекарвате в седнало положение.

Качетата са регулируеми, което допринася за допълнителния комфорт на потребителите. Пейката разполага с две, три, четири или пет места. Можете да поръчате по ваш избор, изцяло съобразено с предназначението й за което възнамерявате да я ползвате.

Не само външния вид на нашите мебели са всичко, за което полагаме изключително количество труд и старание. Ние от Антарес България се стремим към това да удовлетворяваме пълноценно клиентите си, като не малка част от проучванията ни са пряко свързани със здравословното им състояние. Именно поради тази причина, тази мебел разполага с изключително удобна облегалка, прилепваща плътно към гърба, като не позволява да се образуват гръбначни изкривявания или друг вид травми.

Облегалката и седалката се тапицират в няколко различни вида материи, като можете да избирате сред дамаска, еко кожа или вълна. Светът е по ваш избор. Максималното натоварване на пейката е до 120 кг. Гаранцията, която получавате, е за срок от 36 месеца. Ние се гордеем със своето качество. Трудно някой успява да се конкурира с крайния ни продукт. Именно поради тази причина сме се превърнали в едни от безспорните лидери на пазара за мебели.

Пейката с подлакътници ROCKY BR е в готовност да ви създава удобство и комфорт по всяко едно време.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 83.5 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 122 см Тегло: 19 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49 см Обем: 0.63 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 240 кг

Вход за Партньори