Inside

Пейка ROCKY

Базова Цена: 628.00 лв. с ДДС

  • пейка със стоманена черна рамка с регулируеми  крачета
  • 2172 две, 2173 три, 2174 четири или 2175 пет места
  • тапицирани облегалка и седалка с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 100 кг на мяасто
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Studio plus

​Пейката ROCKY със стоманена черна рамка с регулируеми крачете би било перфектно допълнение към всяко едно болнично заведение, чакалня, учебен център или друг вид помещение. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се възползвате от висококачествените ни продукти, които да ви осигурят максимален комфорт и удобство през цялото време, прекарано върху тях.

В зависимост от това къде възнамерявате да поставите нашата удобна пейка, то бихте могли да я поръчате в няколко варианта – с две места, с три места, с четири места и с пет места.

Седалката и облегалката на пейката са онези части, които са в състояние да осигурят максимален комфорт и удобство на потребителя. Изваяни до съвършенство, те са в готовност да ви предразположат към заемане на правилна стойка на седене. Независимо колко време прекарвате в седнало положение, няма да се натъкнете на мускулни схващания, отмалялост или натовареност.

Седалката и облегалката биха могли да се тапицират с еко кожа, дамаска или вълна. Цветът е изцяло по ваш избор, в зависимост от предпочитанията ви или съобразно останалата част от интериорното обзавеждане. Максималното натоварване отново е до 120 кг. за място.

Закупувайки си тази високотехнологична мебел, то ние ви гарантираме качество, което трудно ще срещнете при останалите продукти на пазара. Гаранцията, която получавате е в рамките на 36 месеца. През този период от време можете да се възползвате, в случай на необходимост, като ние сме сигурни че това едва ли ще се наложи.

Пейката ROCKY притежава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 83.5 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 104.155.209.260 см Тегло: 17.8 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49 см Обем: 0.53 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори